Näyttää ihan ilmeiseltä, että ohjelman nuoria on potkittu päähän paljolti muista syistä kuin siksi että he rakastavat samaa sukupuolta olevaa. Homous kun määrittää monien homojen minää suorastaan sairaalloisella tavalla, ja tämä ei voi olla aiheuttamatta ongelmia sosiaalisissa suhteissa.

On ihan sallittua ja suotavaakin olla erilainen, mutta erilaisuus herättää melkein kaikissa yhteiskunnissa huomiota, enemmän tai vähemmän. Jos on erilaisen näköinen, esim. värillinen tai vammautunut, huomioon vaan täytyy varautua - vaikkei erilaisuus omaa syytä olekaan.

Se on myös todettava, että eri vähemmistöistä nimenomaan homoille on erityisen ominaista provosoida muita. Sitten käy helposti niin, että heikkoitsetuntoiset ja omaa mahdollista "poikkeavuuttaan" pelkäävät yksilöt hyökkäävät erilaisen kimppuun - mikä tietenkin on väärin. Ja uhri kärsii ja hänen mielenterveytensä alkaa niin usein rakoilla.

Mutta miksi omaa seksuaalisuuttaan täytyy marttyyrina tuputtaa ihmisille joita se ei kiinnosta??? Ja miksi täytyy ottaa hirveät traumat siitä että kertoo seksuaalisuudestaan muille? Minusta homon ei tarvitse kertoa seksuaalisuudestaan muille; kyllä ne joiden on tarve asiasta tietää huomaavat ja tiedostavat sen ilman kertomistakin. Eihän kukaan heterokaan kerro seksuaalisuudestaan muille!

jatkuu

>H. S. Su, 2011-04-03 20:11

Vastaa

Tämän kentän sisältö pidetään yksityisenä eikä sitä näytetä julkisesti.