Eikä homokaan voi ajatella, että kaikkien on erikseen hyväksyttävä homon suuntautuminen ja elämäntapa. Suvaita pitää, mutta ihmisillä on oikeus olla erilaisia näkemyksiä siitä mikä on parempaa ja mikä huonompaa. Ja homokin voi halutessaan huomioida muita, aivan samoin kuin esim. tupakoija voi olla huomaavainen muita kohtaan ja polttaa jossain muualla kuin allergikon nenän edessä!

Senkin voin kokemuksesta todeta, että ne ihmiset jotka eivät provosoi vaan loistavat positiivisella persoonallisuudellaan, seksuaalisesta suuntautumisestaan riippumatta, menestyvät elämässä paremmin. Parisuhteet kestävät, sosiaaliset suhteet kukoistavat, opinnoissa menestytään, uraa tehdään, elämä hymyilee.

Tämä on minulle ja minua ympäröiville ihmisille aivan normaali tapa elää ja olla. Suosittelen siis hieman suvaitsevaisempaa asennetta kaikille nuorille homoillekin. Jos joku kertoo sinulle homovitsin, älä ota sitä itseesi vaan naura sille, vaikka se olisi huonokin homovitsi, ja keksi vastapainoksi seuraavaan kohtaamiseen muheva heterovitsi! Mutta profiloi itsesi ihmiseksi äläkä homoksi!

>H. S. Su, 2011-04-03 20:13

Vastaa

Tämän kentän sisältö pidetään yksityisenä eikä sitä näytetä julkisesti.