Oispa kiljoonapiljoonaa rahaa että vois ostaa siskolle uuden pyykinkuivarin, auton, sen mukuloille hommata autot ja sijoitusrahastot, ite ajaa ajokortin ja ostaa Nissan Leafin, ja taikasauvan jolla äidin sais terveeksi. Miks noin sairas ihminen jaksaa koko ajan touhuta ja minä en jaksa persettäni nostaa tuolilta?

Mistäköhän tämä himo kalaruokiin tulee? kakarana vihasin kalaruokia, varsinkin niitä joissa oli tilliä. Milloinkohan sitäkin on keksitty ruokaan laittaa ja päätetty että tämä on nyt sitten se Kalamauste? Koulun kirjolohikiusaus oli pahaa kun siinä oli niin paljon tilliä.

Jokohan tämä flunssa kohta loppuisi? Yskittää niin että meinaa pissa lirahtaa housuun. Jännän väristä räkää. Kehtaisinko tässä kadulla kaivaa vähän nenää kun niin aivastuttaa ja jotain pitäis tehdä.

Pitäisköhän teipata nännit laastarilla jotenkin suojaan, viikon jo ovat olleet niin herkät että hyppään ja kiljaisen kun itse hipaisen käsivarrellani. Ärsyttävää. Todella ärsyttävää.

Tulipa hauskat housut ostettua postimyynnistä. Onneksi kotonaan saa hinkata reisiä käsillään ja tunnustella miltä kangas tuntuu ilman että näyttää idiootilta tai kiimaiselta lehmältä.

Miksi näitä partakarvoja tulee? Aina saa olla nyppimässä pois.

Mieskin on taas kotonaan. Tyhmä etäsuhde. Tyhmä tyhmä tyhmä välimatka. Milloinkohan se muutto onnistuisi, tympii tämä Suomi välillä niin täydellä voimalla että ei veri kierrä päässä. Englannissa saisi galiameloniakin annospaketeissa...

>Minmu Pe, 2011-03-25 18:40

Vastaa

Tämän kentän sisältö pidetään yksityisenä eikä sitä näytetä julkisesti.