Satunnainen meditoija

Meditointia voi harrastaa missä vaan ja milloinka vain.

Meditaatio

Meditaatiolla voidaan tarkoittaa monia asioita. Toisille se voi olla keino löytää sisäinen rauha ja hiljaisuus. Toisille taas se voi olla tapa kokea olemisen ja rakastamisen hurmio. Joillekin toisille se voi olla henkinen tie valaistumiseen ja totuuden oivaltamiseen. Meditaatio on sisäinen kokemus, joka on jokaiselle ihmiselle yksilöllinen ja ainutlaatuinen.

Meditaatio on helppoa ja luonnollista meille jokaiselle. Olemme kaikki kokeneet sen joskus, tuon maagisen hetken, kun maailma oli kaunis ja ihmeellinen. Olemme vain unohtaneet tuon luonnollisen kokemuksen, unohtaneet polkumme sinne. Me voimme löytää tuon kokemuksen uudelleen tietoisesti, ja astua tuohon kokemiseen tilaan niin halutessamme.

Myös sinä voit löytää meditaation, ja kokea tämän elämän ihmeellisyyden. Voit kokea sisäisen hiljaisuuden ja rauhan. Voit kokea tietoisuuden, ja kaiken kanssa yhtä olemisen hurmion. Voit kokea kaiken sen rakkauden, jota olet aina halunnut kokea, ja eheyttää oman sydämesi. Meditaatio on myös avain totuuteen, ja olemassaolon salaisuuksien oivaltamiseen. Meditaation avulla voit viimein ymmärtää elämän ja olemisen mysteerejä.

Tie sinne on olemassa meissä kaikissa, meidän sisällämme. Kaikki meditaatiomenetelmät ovat vain keinoja saavuttaa tuo kokemus tietoisesti. Ne ovat meidän porttimme ja avaimemme meditaation rajattomaan maailmaan. Tuo tila on olemassa kaikissa meissä, ja se on aina avoinna kaikille meille. Voit milloin tahansa astua sinne, ja kokea olemisen kauneuden. Tie sisälläsi on aina auki sinulle.

Astu tälle rajattomalle polulle. Astu mahdollisuuksien maailmaan, ja koe meditaation ilo ja hurmio. Meditaatio on avain kaikkiin oviin, se on tie kaikkien ihmisten sydämiin. Avaa ovi sisimpääsi, avaa ovi kaikkeuteen, ja koe olemisen kauneus ja ihmeellisyys.

>Meditointi . La, 2011-04-09 15:04

Vastaa

Tämän kentän sisältö pidetään yksityisenä eikä sitä näytetä julkisesti.