Jep jep...

Emäntä houkutteli lukemaan tätä tekstiä. Jätti puolihuolimattomasti ruudulle näkyviin. Imeisesti tää on "just niinku meillä". Perusongelmahan tässäkin artikkelissa on se, että tämmösttä huttua suoltavat feministit feministeille ja homostelijat homostelijoille. Jos tästä on tarkoitus jotain apua olla, niin kannattaa authorin kirjoittaa seuraava juttunsa vähän pragmaattisemmista näkökohdista. Kohdeyleisöksi voi valita vaikka heteropariskunnat ja aiheeksi aamustondiksen hyödyntämisen kiireen keskellä tms.

Parisuhde perustuu panemiseen Tosta piparin jakamisesta voidaan lähtökohtaisesti todeta sen verran, että jos ei sitä saa kotoa, niin silloin se haetaan jostain muualta. Tämän artikkelin kirjoittanut pikkutyttö voi sitten seuraavan jorinansa yhteydessä ruikuttaa vaikka itsekkyydestä ja luolamiehistä ja lopuksi todeta tosiasiat.

Palataan perusasioiden äärelle, Hyvän vaimon käsikirja neuvoo, miten miestä tulee kohdella. Vinkit ovat vuodelta 1950. http://www.suhdesoppa.fi/parisuhde/hyvan-vaimon-kasikirja/

>Jii Ma, 2011-05-16 17:42

Vastaa

Tämän kentän sisältö pidetään yksityisenä eikä sitä näytetä julkisesti.