27.5.2011 Galaxissa (=lastenohjelma, tuottaja Yleisradio YLE2) 10-vuotias haastattelija kysyi Mannerheimin lastensuojeluliiton edustajalta suvaitsevaisuudesta. MLL edustaja mainitsi seksuaalisen suuntautuneisuuden suvaitsematta jättäminen olevan yksi syrjinnän muoto.
Perheessämme yleisönä olivat lapset 2v8kk ja 5v1kk. En hyväksy lastenohjelmaan sisältöä,joka ohjaa lapset pohtimaan seksuaalista suuntautuneisuuttaan (varsinkaan lastensuojelijaksi julistautuneelta taholta).
Tämän palautteen olisin antanut suoraan Mannerheimin lastensuojeluliittoon, mutta löysin seuraavan lausuman MLL pääsihteerin suusta:
”On aikuisten tehtävä kertoa nuorille, että heillä on oikeus rakastaa ja tulla rakastetuiksi sellaisina kuin he ovat. Osa seksuaali- ja sukupuolivähemmistöihin kuuluvista nuorista on puhunut, mutta ei ole tullut kuulluksi. Heidän kokemustaan on saatettu vähätellä ja mitätöidä”, sanoo pääsihteeri Mirjam Kalland tiedotteessa. http://www.vihrealanka.fi/uutiset/nettihitist%C3%A4-tehtiin-kirja-%E2%80...
Yhteydessä, jossa vähemmistöopastusvideon tuotot ohjataan MLL:n käyttöön.

>Kummallista lastensuojelua La, 2011-05-28 09:02

Vastaa

Tämän kentän sisältö pidetään yksityisenä eikä sitä näytetä julkisesti.