Aivan varmasti ovat toimittajat lukeneet karppaamisesta ennen kuin lähtivät tälle kuurille. He ovat todennäköisesti noudattaneet ohjeita kuin kuka tahansa aloitteleva karppaaja joka haluaa laihtua nopeasti.

Ja jos olo olisi mulla kolmen viikon jälkeen paska, kiitos lopettaisin minäkin.

Tässä vaiheessa on silti myös hyvä laittaa vähän pidempiaikaisen "karppaajan" kokemuksia pöytään. Muutama vuosi takaperin kärsin erittäin voimakkaista vatsakivuista. Minulle suositeltiin hiilihydraattien vähentämistä, kun epäiltiin keliakiaa ja kerrottiin juttuja gluteenista.

Hiilihydraattien vähentämisen aikaan en syönyt huonosti, jokaisella ateriallani oli pääsääntöisesti enemmän kasviksia ja helposti sulavaa lihaa kuten broileria (hyi) ja kalaa. Silti ne muutamatkin syömäni punaiset lihat jumahtivat mahaan kuin kallio. Liian sulava salaatti ja kypsennetyt kasvikset -> ripuli, vähän lihaa tasapainottamaan -> ummetus.

Anteeksi, että jaan nämä irstaat kokemukset kaikkien kanssa.
Oikean maidon juomisessa ei ole mitään pahaa, mutta kunnon voi ateriassa takasi kyllä taas vatsaongelmia. Näytin kyllä peilistä katsoessa hyvältä, lihakset pilkistivät laihasta kehosta. Mutta olin huonovointinen. Kalpea ja väsynyt. Suolisto oli huonommassa kunnossa kuin koskaan aikaisemmin. Vessakäynnit eivät tosiaankaan lisääntyneet niin kuin luvattiin.

>seppo La, 2011-09-17 16:18

Vastaa

Tämän kentän sisältö pidetään yksityisenä eikä sitä näytetä julkisesti.