Surkea ohjelma loppujen lopuksi. Odotin paljon, paljon parempaa, tietäen, että Yle ei tee pa..aa. Ikävä kyllä tällä kertaa kävi näin. Näytetään lasta joka ei ole ikinä syönyt ruusukaalia ennestään ( ja lapsi hehkuttaa että ruusukaali on hyvää ( kohta ei viitsisi muuta syödäkään )( manipulaation kautta ) ). Entä aihe tuosta niin tapetilla olevasta natriumglutamaatista eli aromivahventeesta. Tomaatissa, sienissä, brokkolissa eli parsakaalissa on luontaisesti natriumglutamaattia! Oliko tuo jokin uusi juttu? Sehän on tiedetty jo ammoisina aikoina! Teollisesti tuotettu aromivahvenne herättää kyllä kysymyksiä, varsinkin kun toimittaja kysyy tyyliin: onko nyt niin väliä, tuleeko päänsärky luontaisesta vai teollisesti tuotetusta aromivahventeesta? Herra jumala sentään! Tuli sellainen tunne, että onkohan tässä osiossa jotain, ikäänkuin maksettua osiota ( kaikki kunnia Ylelle, mutta ihan vinkkinä, yrittäkää edes olla hereillä ( siis siellä Ylellä ), tuolla maailmalla liikkuu...........
Surkea ohjelma loppujen lopuksi. Odotin paljon, paljon parempaa, tietäen, että Yle ei tee pa..aa. Ikävä kyllä tällä kertaa kävi näin. Näytetään lasta joka ei ole ikinä syönyt ruusukaalia ennestään ( ja lapsi hehkuttaa että ruusukaali on hyvää ( kohta ei viitsisi muuta syödäkään )( manipulaation kautta ) ). Entä aihe tuosta niin tapetilla olevasta natriumglutamaatista eli aromivahventeesta. Tomaatissa, sienissä, brokkolissa eli parsakaalissa on luontaisesti natriumglutamaattia! Oliko tuo jokin uusi juttu? Sehän on tiedetty jo ammoisina aikoina! Teollisesti tuotettu aromivahvenne herättää kyllä kysymyksiä, varsinkin kun toimittaja kysyy tyyliin: onko nyt niin väliä, tuleeko päänsärky luontaisesta vai teollisesti tuotetusta aromivahventeesta? Herra jumala sentään! Tuli sellainen tunne, että onkohan tässä osiossa jotain, ikäänkuin maksettua osiota ( kaikki kunnia Ylelle, mutta ihan vinkkinä, yrittäkää edes olla hereillä ( siis siellä Ylellä ), tuolla maailmalla liikkuu...........