Hei Eve.
Kuuntelin "läskiohjelmasi" ja huomasin huolesi aitouden.
Jottei tästä tule liian pitkää, josta voisin kirjoittaa vaikka kuinka paljon hyviä ohjeita niin ehdotan seuraavaa:Jos tunnet jonkun karppaajan liity seuraan ja ala karpata. Se ei ole vaikae mennä siihen vaikka ensin siltä voi tuntua. Painosi putoaa nopeammin kuin uskotkaan.
Varmasti saat asiantunijoilta vastustavia kommentteja mutta YRITÄ, jo 2-3 viikon kuluttua on tapahtunut ihmeitä painossasi. Minun perheessäni on pudonnut runsaasti kiloja, miniäni ja poikani pudottivat en enää tiedä paljonko kaikkiaan. Itse (olen 77 v.) olen karpannut vuoden en pudottaakseni painoa,jota ei olekaan liikaa, vaan rasva-arvojen takia. Sisäelinrasva on pudonnut huomattavasti. Todettu kehonkoostumusmittauksella. Kannattaa yrittää. Pudotus tapahtuu nopeasti ja huom. saat syödä itsesi kylläiseksi maukkailla juustoilla, munilla, kermalla jne.
Jos pystyt jättämään kaiken valkosen viljan ja sokerin, siinä se on.
Huomasin ohjelmassasi, että halua sinulla on muttta tahdonlujuutta tarvitset lisää. Ei Sinua valmentajat voi auttaa jollet itse ole sisukas. Toivon onnea ja sisua Sinulle. Terveisin Vieläkin terve Mummo.

>Liisa Ke, 2011-10-12 21:28

Vastaa

Tämän kentän sisältö pidetään yksityisenä eikä sitä näytetä julkisesti.