Miten suursyömäristä tehdään maistelija? Mulla tämä homma eteni jotakuinkin näin: Ensin tunnistin ne ruuat/herkut, jotka lähtee pahiten ja nopeiten käsistä. Niitä kutsutaan triggereiksi. Eli sellaiset syömishimoa laukaisevat ruokalajit. Minä ainakin pidin aivan totaalisen lakon niiden kanssa alkuun. Jollakulla näistä saattaa tulla iso lista, mulla tälle listalle tuli piparit, karkit, suklaa, jäätelö. Siis huom: ei kakut, pullat, jne...Sitten myöhemmin kun alkaa olla jo onnistumista takana ja hallinnan tunnetta, kykenee niitäkin hallitsemaan eri tavalla, eikä pitkäjänteinen laihduttaminen kaadu niihinkään.
Suursyömäristä tehdään maistelija myös tavalla, että suursyömäri laittaa kylmän viileästi kaiken syömänsä ruokapäiväkirjaan ja toteaa, että kas, siinähän meni koko päivän ja huomisenkin kalorit. kannattiko?

Suursyömärin kannattaa aina huolehtia että on kylläinen mennessään kauppaan. Suursyömäri ruokkii nälkänsä ennen kuin iso nälkä ehtii edelle. Suursyömärin pitää opetella elämään kuin diabeetikko- tiukasti ruoka-ajoista kiinni pitäen, ettei verensokeri pääse liian alas, muuten suursyömäriys iskee takavasemmalta ja ahmii kaiken minkä näkee.
Tällaisia tänään Evelle: Emäntäihimine74

>emäntäihimine74 Ma, 2011-10-24 13:03

Vastaa

Tämän kentän sisältö pidetään yksityisenä eikä sitä näytetä julkisesti.