Hyvää ja osittain rakentavaa tekstiä parisuhteen perusasioista ja hoitamiseta,eräs seikka vaan uudestaan ja uudestaan tahtoo nostaa päätään näissä kirjoituksissa.
Kirjoittaja on nainen,on ikävä kun kirjoittaja ei kerro kokemuksia siitä miten hän naisena on jättänyt huomioimatta,kohdellut ja käyttäytynyt miestä kohtaan väärin.
Tälläisistä kirjoituksista tulee valitettavasti aina vaan niin yksipuoleinen kuva parisuhdeongellmista,en ole oikein tavannut vielä naista joka olisi tuonut esille naisen epäkohtia suhtautumisessa mieheen .
Koska sanon näin en tarkoita että mies ei käyttäytyisi naista kohtaan monessa kohden väärin,keskustellessani monien parisuhteessa olevien naisten kanssa,olen havainnut,että nainen ei poikkea suhteessa käytökseltään ja määrältään mieheen mitenkään vähemmän huonosti käyttäytyvänä,vaan suhde on hyvin tasavertainen,ongelma on vain siinä että naisen käyttäytymistavat eivät vaan tule julki,johtuen miesten omien tunteiden tunnistamisen ja ilmaisutaidon puutteesta johtuen.
Koska naisen tunteiden ja niiden ilmaiseminen on helpompaa,kuva parisuhdeongelmista jää hyvin yksipuoleiseksi,mutta jos mies alkaa tunnistaa tunteitaan ja alkaa ilmaisemaan niitä,huomaa sen että ongelmat ovat hyvin tasavertaisia ja samanlaisia.
Sodan traumaattisten kokemusten ja miehen isältään perintönä saaman vaikenemisenkulttuurin vaikutus on suuri tämän epäkohdan tasa-arvoiseen näkymiseen maassamme.

>ESA BLOMSTER La, 2011-10-22 15:45

Vastaa

Tämän kentän sisältö pidetään yksityisenä eikä sitä näytetä julkisesti.