Sirpankin avioliitto voisi voida huonommin, mikäli mies tietäisi, että Sirpa on jatkuvasti ihastunut toiseen mieheen. Aika itsekeskeistä käsitellä asiaa vain ihastujan näkökulmasta, mutta sehän on nykymaailmassa ainoa oikea tapa elää. Minä, minä ja minun hauskuuteni. On siltikin vaikea ymmärtää miksi tätä aihetta käsitellään usein naistenlehdissä juuri tästä, itsekkäästä näkökulmasta. Ilmeisesti asialla ovat narsistisvivahteiset kirjoittajat. Tottakai moni asia on hauskaa, mutta silti väärin. Joillekin jopa pettäminen kuulemma tuo vain lisäpanoksia aviovuoteeseen. Tekeekö se siis pettämisestä hyväksyttävää? Vaikka PETETÄÄN toista ihmistä, joka sinisilmäisyyttään uskoo, että hän on se ainoa.

Minulle parisuhde perustuu rehellisyyteen ja uskollisuuteen. Ei ole uskollisuutta ihastua toisiin ja jatkuvasti etsiä virikkeitä seksuaalisuuteensa kodin ulkopuolelta!

Olen itse ihastunut parisuhteen aikana muutaman kerran, ja totta vieköön ne eivät ole parantaneet suhdetta. Ehkä olisivat, jos olisin paatuneen moniavioinen ja voisin ajatella yhtä ja panna toista vailla tunnontuskia. Ihastukset olivat kriisi, ja mieheni sai valita jatketaanko suhdetta ihastuksesta huolimatta. Ne olivat hänelle todella kova pala ja luonnollisesti aiheuttivat kaikkea muuta kuin hyvää. Pienimuotoista masennusta.

>entä Sirpan oma mies? Ke, 2011-11-16 14:22

Vastaa

Tämän kentän sisältö pidetään yksityisenä eikä sitä näytetä julkisesti.