"Yhtälailla naiselle aiheuttaa tukalan olon että ei saisi olla entisiä seksisuhteita"

Huolimatta feministien propagandasta, miehet eivät pidä lutkia vaimomateriaalina. Ei kukaan järkevä, lapsia ja ydinperhettä harkitseva mies luota tällaiseen naiseen.

" ei saisi olla oman kokoisensa. Yhtä suuri terveyshaitta on negatiivinen mielenterveys kuin ylipaino, jos kroppa kestää ylipainon ja mieli sen takia hyvä. :)"

Saa olla oman kokoisensa. Nainen "saa" olla niin läski ja luonteeltaan vittumainen kuin haluaa, mutta lihavana olet epäkiinnostava monelle miehelle vaimomateriaaliksi. Nainen joka ei osaa tai halua pitää ulkonäöstään huolta suorastaan halveksii miehiä! Kertoo myös kykenemättömyydestä hallita mielihalujaan.

Suurelle osalle naisista tulee olemaan yllätys, kuinka suuri osa miehistä ei haluakaan perustaa perhettä ja asettua aloille, kun heidän biologinen kellonsa tikittää. Feministit ovat myyneet naisille myytin sadusta saada kaiken ilman velvollisuuksia tai panostusta.

Järkyttävät avioerotilastot, yksinhuoltajaäidit, koko nuoruutensa lutkailleet, itsekeskeisyys ("mun tunteet, tunteet, tunteet").

"Itsenäisenä sinkkumiehenä jonka sinkkuun on kestänyt melkein koko aikuisiän muutamia lyhyitä suhteita lukuunottamatta se "oikea" löytyy tuolta ulkomailta eikä täältä Suomesta."

Samma här. Ulkomaille muutto erinlaiseen kulttuuripiiriin myös kiinnostaa. Onneksi olen nuori mies niin ei ole 30v-kriisejä ja lapsiongelmointeja. En myöskään tuomitse lapsiani varmaan avioerohelvettiin valitsemalla emotionaalisesti epävakaata, itsekeskeistä vaimoa.

>Raditz Su, 2011-12-11 13:00

Vastaa

Tämän kentän sisältö pidetään yksityisenä eikä sitä näytetä julkisesti.