"Parittomat ei pelaa häpeällä, nolaamisella tai kiusaamisella" on sellainen linjaus että voi olla lähes varma että lopputulos ei tule olemaan tuon linjan mukainen. En väitä tämä olisi tarkoituksellista, mutta siihen tuossa kuitenkin lopulta päädytään. Jo lähtökohdat leimaa miehen "epätoivoiseksi" ja toimittajanne Linda Lappalainen kiteytti hyvin mutta karusti tämän nykymaailman mielentilan: jos mies ei ole komea, koulutettu ja menevä, niin on surkea ja saamaton reppana.

Vaikka ette tuota ääneen sanoisi, niin viesti kyllä tulee selväksi viimeistään siinä vaiheessa kun nimi ja naama ovat ruudussa ja kertojan ääni alkaa repostella kyselylomakkeenne kohdalla "miksi olet sinkku, ja millaisia kokemuksia sinulla on naisista ja parisuhteesta". Kyseessä on kuitenkin ohjelma jonka perimmäinen tarkoitus on olla viihdettä ja sitä ei synny ilman jonkinlaista vastakkainasettelua, ja tässä on aika ilmiselvää miten päin asetelma on viritetty.

Vaikka sinänsä ohjalmanne voisikin olla kiinnostava, riski siitä että lopputulos on pahasti leimaava on yksinkertaisesti liian suuri. Tämä ihan näin kolmekymppisen, koulutetun ja työelämässä hyvin pärjänneen sinkkumiehen terveisinä. Toivottavasti ohjelmaanne niitäkin riittää joilla ei ole enää mitään hävittävää.

>"kokemusta on" Su, 2012-01-15 02:10

Vastaa

Tämän kentän sisältö pidetään yksityisenä eikä sitä näytetä julkisesti.