Ohjelman lähtökohta on ihan kiinnostava yksinäiselle, taiteista ja tieteistä kiinnostuneelle miehelle. Ikävä kyllä vaan ohjelman aluerajaus on liian tiukka jos asuu Turussa.

Olisi kyllä hyvä jos suomessakin voisi tutustua naisiin muuallakin kuin kapakassa tai tanssikursseilla. Jos mies ei juo, tai omaa riittävää kiinnostusta paritanssiin, niin mahdollisuudet ovat aika vähissä. Selvin päin suurin osa suomalaisista naisista on niin eteisiä ja varautuneita, että hyvä jos edes tervehditään hymyillen - saati, että käytäisiin luontevasti juttusille. Yritystä on ollut.

Mahtaisiko joku nuorekas, hyväluontoinen ja ehkä kivan näköinenkin 30+ nainen olla kiinnostunut 40+ miehestä, jolla on elämäntavat kunnossa, mutta yksinäisyys pitää tiukassa otteessaan. Kaipaan ainakin juttukaveria ja ystävätärtä, toisaalta perheen perustaminen ei kuulu enää lainkaan suunnitelmiini.

PS. Jos käyt katsomassa kuviani, huomannet, että viime aikoina kuvatekstit ovat olleet melko alakuloisia, mutta onneksi ne tunnelmat aina tulee ja menee yhtä lailla, ja tilanne on siten hallinnassa.

>Mies kaipaa naista.. To, 2012-01-19 16:39

Vastaa

Tämän kentän sisältö pidetään yksityisenä eikä sitä näytetä julkisesti.