Ymmärrän huolesi ikisinkkuudesta, mutta minusta tuntuu, että jos asia huolestuttaa, niin ei siitä sitten ongelmaa tule. Voi olla, että mielesi on virittynyt niin, että jostain se enemmän tai vähemmän prinssi tupsahtaa.

Meitä vanhapiikojakin on monenlaisia. Olen itse yhden avoliiton kokenut ja lapseton, sekä hyvin tyytyväinen elämääni. Toki hyvän miehen kanssa on mukavampi olla kuin yksin, mutta kyllä yksinolo huonon miehen voittaa. Olen tyytyväinen, sillä olen kokolailla terve, minulla on aika kiva työpaikka, mukava asunto ja riittävä kaveripiiri. Kyllä tämä huonon parisuhteen päihittää mennen tullen, mikä sekin on tullut koettua. Toki avoliittoni alkuaikana oli paljon hyvääkin, ja voin kuvitella pitkän ja hyvän parisuhteen päihittävän yksinolon.

Olen hirveän paljon vanhempi kuin sinä, jo yli viisikkymppinen. Eniten silmääni pisti jutussasi, miten juttukaverisi eivät ota huoltasi vakavasti. Ehkä kannattaisi välttää tällaista seuraa, jossa ei voi olla oma itsensä, ja etsiä niitä ihmisiä, jotka oikeasti kuuntelevat.

>Kärtty Ti, 2012-05-15 16:04

Vastaa

Tämän kentän sisältö pidetään yksityisenä eikä sitä näytetä julkisesti.