Hmm, mitenköhän tuo nyt on. Ohjeessa sanotaan 5dl kermavaahtoa. Ihan yksinkertaisuuden vuoksi olisi kiva, että mieluummin kerrottaisiin paljon tarvitaan kermaa, josta se kermavaahto sitten tehdään... Onko kellään näppituntumaa? 2-3dl?

Muutenkin ohje on hieman ylimalkainen, vaikka kokeneemmmalle kokille asiat onkin varmaan selviä. Esimerkiksi käytettävä vuoka kannattaa vuorata vaikkapa leivinpaperilla ainakin reunojen osalta ja liivate on syytä liottamisen jälkeen laittaa pieneen vesitilkkaan (1-2rkl) mikrossa sulattamista varten. Viimeistä kerrosta ei kannata lähteä lisäämään ennen kuin edellinen on jonkin verran hyytynyt. Kyseessä ei siis ole pikakakku, vaikka tekeminen ei niin mahdottoman vaikeaa olekaan.

>kermavaahtonen Ke, 2012-05-09 06:10

Vastaa

Tämän kentän sisältö pidetään yksityisenä eikä sitä näytetä julkisesti.