Upean kakun Olli pyöräytti, erityisesti koristelu on yksinkertainen ja kaunis.
Mutta samaa mietin kuin edellisetkin, kirjoitettu ohje on harmillisen ylimalkainen. Kyllä näilläkin ohjeilla onnistuu, jos on kokemusta, mutta kotikokeille on syytä panostaa reseptin kirjoittamiseen. Vuuan koko pitäisi hyydytettävissä kakuissa ilmoittaa, vadelmasose on yhdessä kohdassa grammoina ja toisessa desilitroina ja kerman määrä vaahtona (tämä olikin jo kommenteissa ilmoitettu määrä nesteenä). Ja tuossa edellä kommentoitiinkin teko-ohjeita.
Hei!
Upean kakun Olli pyöräytti, erityisesti koristelu on yksinkertainen ja kaunis.
Mutta samaa mietin kuin edellisetkin, kirjoitettu ohje on harmillisen ylimalkainen. Kyllä näilläkin ohjeilla onnistuu, jos on kokemusta, mutta kotikokeille on syytä panostaa reseptin kirjoittamiseen. Vuuan koko pitäisi hyydytettävissä kakuissa ilmoittaa, vadelmasose on yhdessä kohdassa grammoina ja toisessa desilitroina ja kerman määrä vaahtona (tämä olikin jo kommenteissa ilmoitettu määrä nesteenä). Ja tuossa edellä kommentoitiinkin teko-ohjeita.