Kiitos reseptitarkennuksesta Antti. Itsekin käytin maizenan sijasta perunajauhoja.
Ihmettelin hieman, että 8 keltuaista on kyllä aika paljon. No, enpä ole juuri aikaisemmin kakkuja vääntänyt, joten pitäydyin Ylen ohjeessa. Neljälläkin siis onnistuisi.
Kiillettä tuli tosiaan älyttömän vähän tolla alkuperäisellä ohjeella. Jatkoin itse vadelmasosetta mehutiivisteellä.
Monessa ruokaohjeessa keltuaiset pitää erottaa. Miksi koko kananmunaa ei voi käyttää? (ihan vaan jatkon kannalta olisi mielenkiintoista tietää)
Kiitos reseptitarkennuksesta Antti. Itsekin käytin maizenan sijasta perunajauhoja.
Ihmettelin hieman, että 8 keltuaista on kyllä aika paljon. No, enpä ole juuri aikaisemmin kakkuja vääntänyt, joten pitäydyin Ylen ohjeessa. Neljälläkin siis onnistuisi.
Kiillettä tuli tosiaan älyttömän vähän tolla alkuperäisellä ohjeella. Jatkoin itse vadelmasosetta mehutiivisteellä.
Monessa ruokaohjeessa keltuaiset pitää erottaa. Miksi koko kananmunaa ei voi käyttää? (ihan vaan jatkon kannalta olisi mielenkiintoista tietää)