Siis mistä ihmeestä keksitkään näitä ihanan älyvapaita blogiaiheita? Ja toiseksi: Kun teit Kettusta ja esmerkiks Naurun paikkaa, miten sinulla voi pitää pokka käytännössä aina? (En muista kuin yhden kerran, kun repesit...) - Olisi esim. P-P Peteliuksella tai Aku Hirviniemellä harjoittelemista, noin sivumennen sanoen. Ottaisivat oppia sinulta.

Näitä Ajatusten miljoonalaatikko -juttuja lukiessani tylsähkö päiväni saa mitä parhaimman piristysruiskeen. Aina. Kieli on leikittelevää, rikasta. Kiitän näistä ilonkimpaleista ja toivon hyvää kesää ja aurinkoista elonjatkoa!

Muuten, eikös voisikin ajatella niin, että itse kukin pitäisi a:ttoman vuoden? Joka kerran, kun sanoo tai vain ajattelee sanaa, jossa on tämä yleinen vokaali, pitää kiertää juosten viisi kertaa sillä hetkellä itseään lähinnä oleva rakennus, rangaistuksena a:sta, joka hölmöysälyttömyyksissään tuli lipsauttaneeksi. Kunto kasvaisi ja olisi "sisältöä elämässä", kuten nykyjään törkeän usein kuulee mainittavan. Tuo "sisältöä elämään" on ilkeä klisee.

>H.T. Ti, 2012-07-10 20:06

Vastaa

Tämän kentän sisältö pidetään yksityisenä eikä sitä näytetä julkisesti.