Hyvä Markus,
Hyvin suunnitellussa suunnitelmassasi on yksi hyvin vakava epäkohta, johon minun eläinihmisenä, tarkemmin sanottuna kissanaisena on pakko puuttua: "... erikseen koiran kokoa ja kissan kokoa oleva, remmein kiinnitettävä tuolihousu" ei kyllä käytännössä toimi - se ei sovi.

Myös kissoja ja etenkin koiria on hyvin eri kokoisia. Vähän niinkuin ei toimisi sekään, että housuja, ihan tavallisia housuja, olisi vain kahta kokoa: miesten kokoa ja naisten kokoa. Ja koirissa taitaa kokoskaala olla vielä ihmisiäkin laajempi. En ole rotukoiraperehtynyt, mutta jos nyt äkkiseltään, tarkempia googletuksia suorittamatta ajatellaan, että joku chihuahua painaa n. 5 kg ja bernhardilainen 80 kg, siis 16 chihuahuaa, niin normaalikasvuisiin täysikasvuisiin ihmisiin suhteutettuna ei näin laajaa kokokirjoa esiinny.

Niin että tuolihousuja kyllä tarvitaan laajempi kokovalikoima, jos yhtään tahtoo olla valmistautunut kylään tuleviin kissoihin ja koiriin. Tämä huomioitavaksi ihan vain siksi, ettei kenenkään tuolivuosi mene pilalle kyläeläinten tähden.

Paitsi tietenkin, jos on valinnut ystäväpiirinsä niin, että heillä on vain yhden kokoluokan kissoja ja toisen kokoluokan koiria.

>Kaisa, eläinihminen Ti, 2012-07-17 10:41

Vastaa

Tämän kentän sisältö pidetään yksityisenä eikä sitä näytetä julkisesti.