Jahas, taitaa Kajon perheessä olla ylimääräinen letkunpala jolle ei käyttöä löydy.

Meillä töissä vastikään pienennettiin suzuki PV:n ilmanpuhdistimen aukkoa jopa kolmella pienellä letkunpalalla, kun sai liikaa ilmaa se vehjes. Ei se vieläkään toimi, mutta hieman enemmän jo.

Sopivaa letkunpalaa voi myös käyttää stetoskoopinkorvikkeena. Ei ole yhtä hyvä kuin ihkaoikea stetoskooppi, kun ei ole ääntä voimistavaa kalvoa eikä näppäriä korvakkeita, joilla johtaa ääni korvakäytävään, mutta kyllä sillä pystyy vallankin epämääräisten suhinoiden ja pörinöiden alkulähdettä paikantamaan. Toinen letkunpää korvalle ja toista liikutellen todennäköisellä äänen alkulähteellä voidaan hyvinkin tarkkaan selvittää äänen lähde.

Halkaisijaltaan riittävän isoon letkunpätkään voi puhaltaa kuin trumpettiin tai vetopasuunaan konsanaan ja tuottaa itse epämääräistä pörinää, jonka lähdettä voi sitten seinänaapuri kerros- ja rivitalossa paikantaa toisella letkunpätkällä.

Lämpöäkestävää letkua jos on ylimääräinen pätkä, niin vaikka letkun sisään napakasti sopivalla poratapilla voi letkun päät liittää toisiinsa muodostaen renkaan. Sitten sitä lämmönkestävää rengasta voi käyttää vaikka pannunalusena. Tai edellämainittuja olosuhteita kestämättömästä renkaasta voi tehdä vaikka tarkkuusheittopelin tai kaulakorun.

Kyllähän sitä letkunpätkällä voi tehdä yhtä jos toistakin.
Mutta jos on semmoista kirkasta kehnolaatuista letkua, niin sitä toivoo, ettei alunperinkään olisi semmoista letkua taloon tuotu. Samoin on laita pahanhajuisen mustan kumiletkun kanssa. Semmoiseen kun koskee, niin kädet haisee pahalle letkulle vaikka kuinka niitä pesisi saippualla jopa. Semmoisille letkuille on paras paikka jätepönttö ja niiden valmistajat kirotaan monimutkaisin kirouksin. Haiskoot heidän kätensä ikiaikaisesti pahanhajuiselle kumiletkulle.

>äyni To, 2012-08-02 20:30

Vastaa

Tämän kentän sisältö pidetään yksityisenä eikä sitä näytetä julkisesti.