Eve Mantu! Yksi kiva hetki sinulle - toivon - on että kerron kuuntelevani ylen ykköstä melko paljon ja aina kun siellä mainitaan "Eve Mantu" höristän korviani. Nimeesi liittyy minulle signaali jostain hyvästä ja positiivisesta. Se on harvinaista, tuo positiivisuus ja elämän ilo, jota tämäkin sivustosi osoittaa.

Ajattelin tulla kertomaan, ja kun sattumalta, selaillessani blogeja, näin nimesi täällä, tajusin, että nyt se on mahdollista. Siis kiitos ajatuksistasi, teoistasi, ja esimerkillisestä suhtautumisesta asioihin kuin asioihin.

Eilen nimesi vilahti kun etsin tietoja pastori Kai Sadinmaasta netistä.

Tällä hetkellä Yle 1 pysty tarjoamaan minulle mielenkiintoisia hetkilöitä peräti 5 kappaletta (kokonaisia persoonallisuuksia, joitten sananvuoroja suorastaan odotan). Ne ovat (satunnaisessa järjestyksessä):

Kai Sadinmaa,
Eve Mantu
Minna Lindgren
Aleksis Salusjärvi
Risto Nordell

Pidän kyllä kieltämättä (melkein) kaikista ohjelmista Ylen ykkösessä, joka tarjoaa monipuolista ja tärkeää ohjelmaa, mutta te viisi olette tällä hetkellä pulpahtaneet pinnalle, ja teitä kuuntelen erityisen tarkasti, sillä kaikista teistä huokuu jotain sellaista, jolle ei ole , tai en keksi, eksaktia ilmaisua. Jotain sellaista aitoutta ja lähimmäisen rakkautta yhdistyneenä tarkkanäköisyyteen ja rohkeuteen tuoda esiin tärkeitä asioita, joita ei aina itse tule edes ajatelleeksi!

>Liisu Ti, 2012-10-16 09:11

Vastaa

Tämän kentän sisältö pidetään yksityisenä eikä sitä näytetä julkisesti.