Tiedoksenne, että olemme perustaneet työryhmän, jonka tehtäväalueeseen kuuluu laatia ohjeistus kaikkien virkamiesten nettikamerayhteyksien kaksisuuntaisuuden poistamiseksi. Siihen saakka: ei kurkita siellä.

Ananaksen syöminen myös muualla kuin keskuslämmityksen piirissä on meidänkin intresseissämme. Ellei jopa kansallinen kilpailukykytekijä! Vitamiinit saavat kansan innovatiivisuuden kukkimaan ja maamme luottoluokitus nousee kohisten aina neljään A:han asti. Olisivat ruotsalaiskollegat ensi kevään parsalounaalla hiljempaa, ei raikaisi enää snapsilaulut euron "kunniaksi".

Kansalaisaloitteenne valtion myymiseksi on jo saatettu toimeenpanoasteelle: a) mineraalivarat olemme pyrkineet myymään kaikille maahamme laillisesti saapuneille kanadalaisille; b) kansanterveydenhoito myytiin Mansaarille ja Jerseyhyn; c) sillat myisimme myös, mutta poliitikot rakentavat aina uusia. (Ovat uusiutuva luonnonvara, sillat. Poliitikot myös.)

Ja mitä tulee tuohon sampanjamiekkatahkooni, niin sen olen täysin rehellisesti voittanut valtionvaroinvirkistämön himmelinrakennuskilpailussa (sarjassa yli neljän vapausasteen klemmarimobilet).

Nunc est bibendum.

>Valtionmies Ti, 2012-12-11 14:05

Vastaa

Tämän kentän sisältö pidetään yksityisenä eikä sitä näytetä julkisesti.