Aina kun syön jotain johon liittyy vilja niin tunnen vatsan vasemmalla puolella inhottavan tunteen. Tunne tuntuu siltä, kuin ohutsuolessa olisi jääpala jäänyt jumiin ja ei sula lainkaan siis sellainen outo kylmänkatkuinen särky.

Olen useamman vuoden ollut ilman maitotuotteita ja paleota olen noudattanut yli vuoden.

Kaupan sokerimaitosuklaalevystä tulee ilmavaivat. Itsetekemästä raakasuklaasta tulee vain parempi olo, mitä enemmän sitä syö. Makeutan kookospalmusokerilla ja hunajalla.

Korkea verenpaine ja aivosumu lähti viljojen poisjätöllä.

Isäni on syönyt koko ikänsä verenpainelääkkeitä, mutta minä en aio jatkaa samalla tiellä vaan annan ruokavalion parantaa minut ja sen eteen on tehtävä muutoksia ja minulla tämä muutos on siis paleossa pysyminen ja prosessoitujen, raffinoitujen tuotteiden välttäminen.

Gheetä käytän voin sijaan, kun laktoosi ja kaseiini eivät minulle sovi. Kylmäpuristettu neitsytkookosöljyä käytän raakasuklaassa ja paistamisessa.

Käytän lääkinnällisiä sieniä, kuten reishi, cordyceps, chaga (pakurikääpä) ja lions mane. Nämä auttavat arkaa ja ujoa olemaan sosiaalisempi ja näiden avulla jaksaa valvoa tarvittaessa. Paljon terveyshyötyjä joka lähtöön.

>Miksu Ke, 2013-04-17 15:43

Vastaa

Tämän kentän sisältö pidetään yksityisenä eikä sitä näytetä julkisesti.