Näitä ruokauskontoja tulee ja menee. Yhtenä vuonna karpataan, toisena kartetaan gluteenia. Yhteistä näille jutuille taitaa olla se, että ne menevät aika nopsaan ohitse. Mutta upeaa on, jos ihmiset ymmärtävät valkoisen sokerin ja pitkälle jalostettujen, ravintoköyhien ja energiarikkaiden ruokien vaarallisuuden. Meidän perheen ruoka koostuu luonnonjogurtista, piimästä, luomumaidosta, reilusta hiivattomasta ruisleivästä, kotona yksinkertaisista raaka-aineista tehdystä ruoasta, marjoista, keittiönpöydällä kasvatetuista yrteistä ym.... Tälläkin pärjää jo pitkälle! Ei tarvitse jättää gluteenia, eikä maitoa, mutta ärtyneen suolen oireyhtymä, josta olen aikoinani kärsinyt, on lakannut kiusaamasta. Vehnäsämpylällä ja juureen leivotulla ruisleivällä on vissi ero. Kun kulkee kultaista keskitietä, vatsassa tuntuu kevyeltä, suussa maistuu hyvältä ja virtaa ja voimaa riittää!

>Muori Ke, 2013-04-17 21:09

Vastaa

Tämän kentän sisältö pidetään yksityisenä eikä sitä näytetä julkisesti.