Juu, minä ostan omatuntoa FB:n kautta.
Koska tarvitsen juuri sitä omatuntoa siihen, että itse olen saanut elämän keskoskaapin kautta ja siihen että minun lapseni ei kuollut niiden erityislaitteiden takia. Juuri sen "omatunnon" takia lahjoitan sitä rahaa niin tässä kuin Kummien kamppanjassakin, millä saadaan turvattua myös muiden lasten elämä tulevaisuudessa.

Minä näen oikeasti punaista näiden kyynisten ja kielteisesti suhtautuvien toimittajien kanssa. Kun itse olin samassa tilanteessa oman lapseni kanssa, niin olisinko jaksanut pitää blokia. No en. Mutta nostan hattua sille että joku jaksaa ja tekee samalla hyvää tällä. Koska ilman rahaa, niitä laitteita ei osteta. Se, että tykkäänkö jostain muka siksi että joku muukin tykkää. No en. On minulla ne omatkin aivot ja tykkään FB:ssä tasan juuri niistä mistä oikeasti tykkään. Ja itselle on aivan sama, tykkääkö kaverini vai ei.

Se, että lähteekö joku pikku yritys tähän mainoskikan takia, vai siksi että se äiti ja isä joka istuu siellä osastolla ja menee sinne joka vierailutunti ja vain toivoo ja jolle lahjoitetaan edes hetki jotain hyvää siihen hetkeen. Oli se sitten hampaidenvalkaisu vai kampaamokäynti yms. Niin eihän se elämää muuta ja vie sitä huolta siitä lapsesta pois, mutta jos se saa edes sen hetken ajatuksen ja huolen katkaistua niin se on sen mainoskikan arvoinen siitä äidistä tai isästä. Kuule, ei se ole herkkua olla siellä sen lapsen vieressä ja toivoa ja pelätä.

Kyllä minä muistan sen ajan mitä itse elin reilut 5 vuotta sitten. Mitä se oli pelätä kun yöllä soi puhelin, että onko se sairaalasta. Ja ajoin kolme tuntia edes takaisin kotiin ja sairaalan väliä päivittäin.

Mutta se miksi minä tykkään tästä, on että jollain on sen kaiken kesken voimia tehdä jotain isoa ja hyvää. Siksi minä olen yksi niistä lahjoittajista. Ja seuraan isin kertomusta miten pieni tirpana kasvaa.

>Allu Su, 2013-04-28 05:04

Vastaa

Tämän kentän sisältö pidetään yksityisenä eikä sitä näytetä julkisesti.