"Se arjen raataja" - kyllä, olen ollut kahden lapsen kanssa koti-isänä ja myöhemmin lähihuoltajana kun äiti on nähnyt baareissa juoksemisen tärkeämmäksi kuin lasten kanssa olemisen, joten kannattaisi pitää suu supussa ja hyvin tiukasti ennen kuin lähdet mitään oletuksia minusta heittelemään!

Tiedän siis paremmin kuin hyvin, mitä pienten lasten kanssa arjen pyörittäminen on. Mitään arvostusta en ole siitä saanut koskaan, mutta eipä tuosta niin väliksi olekaan, lasten hyvinvointi riittää minulle mainiosti palkinnoksi.

Koskaan en ole valittanut saatika sortunut kuvailemaan lastenhoitoa raatamiseksi tms. ylläolevan kirjoituksen tavoin. Minulle lasten kanssa arjen pyörittäminen on ennen kaikkea etuoikeus ja suuri lahja. Se ei kestä kuitenkaan ikuisuuksia, mutta tämä näyttää suurelle osalle nykypäivän äideistä olevan liian vaikea ymmärtää. Asioihin suhtaudutaan "mulle heti kaikki nyt"-mentaliteetilla, mitä tämänkin kommenttiketjun aiheena oleva kirjoitus ikävällä tavalla heijastaa. Lastenhoitoon tulee mielestäni suhtautua ennen kaikkea pitkänmatkanjuoksun taktiikalla.

>Näkymätön isä To, 2013-05-09 14:29

Vastaa

Tämän kentän sisältö pidetään yksityisenä eikä sitä näytetä julkisesti.