ihan kivoja juttuja, mutta nämä vajaa kymmenen
sai jo kyllästymään tyyliin
"katsokaa ja lukekaa ihanaa on olla ekoluomu (siisminä)" :) niin kevyttä, niin kivaa !

pölpöttäminen on aina trendikästä, mutta
mitä ihmeen ekologisuutta on esim. siinä ajatuksessa, että suomalainen kaura ja mustikka pitäisikin jalostaa supeeervuutiksi, ylipakata ja
tyrkyttää aasialaisille cityekoilijoille
mainonnalla ? tekeekö sana "luomusertifiointi"
tästä prosessista yhtään sen kummempaa kuin
paljon parjatun normaaliruokateollisuuden kummallisuudet, joiden tarkkailuun ekoluomukierrätys -fanit tuntuvat käyttävän kummallisen paljon aikaa.

luomutuotanto ja -kauppa on jo itsekin brändäytyneet
oman alanssa valtiaiksi. tarkoituksena on kerätä
rahaa liiketoiminnalla, mikään sen ihanteellisempi
homma ei ole.

tuloksia näkee sitten esim.helsinkiläisissä ekokaupoissa, jossa näyttäytyy shoppailemassa lajityypin säälittävin ilmentymä, ihminen, joka
tunnin hyllyjen välissä luomuaatetta pölpötettyään poistuu paikalta puhtain sieluin kourassaan vain
murumaisen pieni luomusesamekokoivusupertyniluomu-
intiaanimysli -patukka suoraan reilunkaupantehtaasta
piirun verran andeilta lounaaseen (taatusti vain
aasin selässä kuljetettua).
hintaan siinä viiden kilon perunapussin pakeilla.

jotenkin niin jännän tyhmää....

La, 2009-10-10 12:26

Vastaa

Tämän kentän sisältö pidetään yksityisenä eikä sitä näytetä julkisesti.