D-vitamiinin puolesta liputtaisin minäkin, vaikka toki C-vitamiinikin varmaan on hyväksi.
Jännästi joiltain aina kuulee, että kurkku kipeänä ei missään tapauksessa saisi juoda kuumaa; bakteerit/virukset kun alkavat kuulemma muhia ja lisääntyä kaksinverroin.
Kumpikohan lienee oikein siis.
Eikö kaupassa myytävä hunaja ole järjestään kuumennettua/pilattua hunajaa eikä ns. raakahunajaa?
D-vitamiinin puolesta liputtaisin minäkin, vaikka toki C-vitamiinikin varmaan on hyväksi.
Jännästi joiltain aina kuulee, että kurkku kipeänä ei missään tapauksessa saisi juoda kuumaa; bakteerit/virukset kun alkavat kuulemma muhia ja lisääntyä kaksinverroin.
Kumpikohan lienee oikein siis.
Eikö kaupassa myytävä hunaja ole järjestään kuumennettua/pilattua hunajaa eikä ns. raakahunajaa?