Hei!
Kokeilin ohjetta nyt kolmatta kertaa ja tulokset ovat kyllä maukkaita, mutta joka kerralla ihmettelen suurta sokerin määrää ja jauhojen lisäämisen ajankohtaa. Kun 3dl sokeria ja keltuaiset sekoitetaan keskenään, on jo tuloksena aika paksu tahna. Yritä siihen sitten lisätä vielä 6dl jauhoja?!? Olen tehnyt niin, että olen lisännyt rasvan sokeir-keltuaisseokseen ja sitten vasta jauhot. Siltikin jauhojen koko määrän syöttäminen tämänkin jälkeen on varsin työlästä ja saatuun seokseen valkuaisvaahdon kääntely on mahtava suoritus siltä, joka siihen kevyesti käännellen kykenee.

Onko reseptin järjestys tosiaan tämä ja sokerin määrä mahtavat 3 dl? Vai enkö vain hoksaa jotakin leipomisniksiä?

Olisi kiva saada vastauksia tähän tekijältä, Alexandralta.

La, 2010-03-20 16:51

Vastaa

Tämän kentän sisältö pidetään yksityisenä eikä sitä näytetä julkisesti.