En ole ikinä kyennyt "verkostoitumaan" naapurien tai samassa elämäntilanteessa olevien kanssa pelkästään näiden tekijöiden perusteella; se ei minulle riitä takeeksi luotettavuudesta. Pitäisi olla edes älyllisesti samalla tasolla ja se lienee mahdotonta, jos itse on huippuälykäs ja naapurit enintään koivunkääpäsienen tasolla.

Miten voisin ottaa vastaan apua henkilöiltä, jotka eivät tajua turvavöiden merkitystä lastensa liikenneturvallisuuden kannalta tai sitä, että loka-marraskuussa ei näille riitä vaatetukseksi paljaat jalat kumisaappaissa, vaan pitää olla myös sukat ja mielellään pitkähihainen paita edes - lasten räästä rohtuneet ylähuulet ja niihin kuivunut vihreä räkätappi eivät lisää luottamusta näiden vanhempien kasvattajantaitoihin, vastuullisuuteen tai arkijärkeen.

Näillä lapsilla ei ollut rajoja lainkaan, meille tullessaan aukoivat kaikki kaapit ja laatikot luvatta, ryöstivät ruokapöydän tyhjäksi kuin eivät olisi koskaan ruokaa saaneet jne.

Jos näen ihmisten "huolehtivan" omistaan tuolla tavoin, miksi olettaisin heidän huolehtivan minun lapsistani edes puolta tuntia kunnolla?

>Kutsukaa minua Niuhoksi, minä kutsun teitä typeryksiksi La, 2013-08-24 18:22

Vastaa

Tämän kentän sisältö pidetään yksityisenä eikä sitä näytetä julkisesti.