No niin, täyttä asiaa, sanoisin. Itse kun on joutunut kokemaan sekä peruskoulun, maitopussit ja ennen aikojaan simahtavat hehkulamput.

Siis ajatelkaa nyt, mimmoisen trauman se on aiheuttanut pienessä ja nuoressa ihmistaimessa, kun ei yhtäkkiä voinutkaan päästä oppikouluun, vaan joutui jatkamaan sitä perh.... peruskoulua! Kauheaa tasapäistämistä, sanon minä! Ja sitten vielä peruskoulun isää juhlistetaan suurena guruna. Hyi! Hävetköön, mokoma!

Maitopusseissa oli yksi ainoa hyvä puoli; Niistä sai tehtyä varsin oivia kylppärimattoja, kun osti semmoisen kumiverkon ja solmi ko. pusseista leikattuja suikaleita niihin. Ei tehdä enään nykyaikana semmoisia kotitarvikkeita itse, ei.

Uusista ja uudehkoista hehkulampuista en sano paljoa, niistä meillä jokaisella lienee omat traumansa. Nooh, ehkä nämä lämpökuukunat (heater globe) parantavat asiaa. Ledilamput eivät vieläkään ole ihan tarpeeksi hyviä, että niillä voisi korvata meikäläisen valokalusteet.

Mitä lonkeropäähattivatteihin tulee, niin niitä on helppo hämätä. Ei tarvitse kuin laittaa päähän sarvilla varustettu viikinkikypärä, pukeutua toogaan ja heilutella kumikanaa, kun juoksee keskustan läpi öristen heviversiota piippolan vaarista, niin menevät niillä ekselitaulukoiden keskiarvot ihan hatulleen. Ja taas ne joutuvat raapimaan päitään. Tai siis niitä lonkeroitaan. MOT.

>Japa To, 2013-09-12 22:41

Vastaa

Tämän kentän sisältö pidetään yksityisenä eikä sitä näytetä julkisesti.