Niimpä niin...

On se niin helppoa puhua avoimesti, että mikä näissä tisseissä nyt on niin ihmeellista kun omistaa tuollaiset jumalaisen kauniit hillomunkit.

Se nyt vaan on fakta, että erittäin harvalle naiselle on suotu kauneutta rintoihin sillä mitalla mitä toimittaja Tolalle on. Onnea vain rintavarustuksen muodosta ja koosta, on kyllä todella hyvät tissit, ei ihan "ihan tavalliset"...

Ehkä naiset unohtavat välillä sen, että ketkä niitä tissejä yleensä tuijottavat, eli miehet. Evoluutio on taas meille muovannut kohtuullisen hyvän filtterin hyvistä ja huonoista tisseistä, tämä tietysti ohjaa parinvalintaa ja huomiota saa helpommin toimittaja Tolan kaltaisilla maitorauhasilla. Toki on kysymys kokonaisuudesta ja kaunis nainenhan muutenkin on kyseessä. Sitä helpompi tietysti olla kameran edessä alastomana hyvällä itsetunnolla kuin ylipainoisen lattarintaisen kanssasiskon...

Mutta ei siinä. Hyvät oli tissit niinkuin jo tuli todettua. Se kai tästä jäi päällimmäisenä mieleen. Kiitos siitä, ei tuollaista paria näe edes miestenlehdissä joka numerossa.

Toivottavasti näytät lapsiparalle hänen täytettyään 18-v, että äitistä tehtiin tällainen televisio ohjelma silloin ja silloin. Tosin näin internetin aikakautena eiköhän ne koulukaverit tänkin joskus kaiva netin syövereistä ja kiusaa ihan riittävästi koulussa äitin tisseistä. Onneksi yhteiskunta pitää ruodussa :)

>Tissimies La, 2013-10-19 01:01

Vastaa

Tämän kentän sisältö pidetään yksityisenä eikä sitä näytetä julkisesti.