Heh tää oli ihan kiva. Ei mitenkään superhauksa koska näitä tosiaan on ja osasi jo odottaa mitä siinä lukee.
Itse lapsettomuudesta kärsineenä, nyt onneksi yksi 3v lapsi, voi yhtyä kuitenkin kirjoittajan kanssa näihin asioihin. Mietin itsekkin joskus aikoinaan (en tosian valittanut kenellekkään)et jos lapsen joskus saan niin ikinä en valita hänen tekemissitään tmv. Toisin on käynyt :D

En käsitä tuota ainaista porusa lapsettomuudesta ja kuinka pahalata se tuntuu kun joku tällaista kirjoittaa. Mikä ihmeen oikeus teillä on valittaa lapsettomuuttanne jos lapsellisilla ei ole oikeutta, teidän mielestä, valitaa lasten tekemisistä.

Ja totuushan on juuri tuo mitä kirjoiitaja kertoo. Niin ,niin, monesta asiasta on luovuttava kun lapsen saa,että ei tosikaan, siitä rauhallisesta vessakäynnistäkin. Ihan varmasti ollaan oven tkana kolkuttamassa tai huutamssa, et tule jo,äääääääiitttttiiiiiiii!! Tämä valittaminen, jos niin voi edes sanoa, ei kuitenkaan tarkoita sitä,että lapsen haluaisi palauttaa tai tehdä tekemättömäksi.

halauisin nähdä sen vanhemman kuka väittää,että lapsi ei määrää millään tavalla sitä elämää. Miettikää vaikka lapsen ollessa vauva ja vauvalla on tarpeita myös yöllä, aikuisella ei. Mitä tälloin tapahtuu? Sinä nouset siitä ihanan pehmeästä ja lämpimästä punkastasi hotamaan lastasi jos olet normivanhempi.

>No juuh Ma, 2013-10-28 14:30

Vastaa

Tämän kentän sisältö pidetään yksityisenä eikä sitä näytetä julkisesti.