Itkijöille:

Yle on vuosien varrella julkaissut ohjelmia monista eri ryhmistä.
Ensimmäisen ja toisen polven maahanmuuttajat ovat kiistatta sellainen ryhmä, joiden elämä poikkeaa joissakin suhteissa ns. paljasjalkasuomalaisista.
sen sijaan, että naamioitte rasisminne läpinäkyvään mukasuvaitsevaan passiivisagressiiviseen kaapuun, ettekä pysähdy hetkeksikään miettimään kuinka typeriltä kuulostatte, selventää minulle muutama asia:

a) Mitä tarkalleen tarkoitatte Ylen propagandalla? mielestäni maahanmuuttaja-aijeisia ohjelmia on ollut suhteessa maahanmuuttajien määrään nähyden melko tasapainoisesti. Olisiko tuon propagandaharhan syynä ehkä erään poliittisen puolueen eräiden edustajien ala-astetasoinen itsensä ilmaisu, jota on ollut monissa asiaohjelmissa syytäkin trivialisoida naurettavaksi suun pieksännäksi.

b) Puhutte veronmaksajista ja kuinka heidän rahoillaan tuotetaan "propagandaa". Tuota, melkein kaikki mun pihapiiris asuvat 1. polven maahanmuuttajataustaiset on töissä. Välillä enemmän, välillä vähemmän, kuten niin monet muut suomalaiset. Jos ette ole sattuneet huomaamaan, maahanmuuttajat hakevat AHKERAMMIN töitä kuin suomalaiset ja ovat myös melko palvelualttiita ja ystävällisiä, kun joku heille töitä anytaa. Kiitos, kaikki turun ihanat bussikuskit)

c) ihanko totta olette näin yksinkertaistavia. Vai olisiko peiliin katsomisen paikka. Vai suosittelenko tutustumista arkeen kentällä. Vai jatketaanko tällä yksipuolisella tyypittelyllä?

d) Haukunko minä jatkuvasti sitä että minun, veronmaksajan rahoilla kustannetaan kaikkea mun mielestä väärää ohjelmaa? En. YLE:n tarkoitus on kuvata kaikkien arkea, ja maahanmuuttajataustaisten kohtaloista voi joko ottaa oppia tai vihata. Kumpi on hyödyllisempää? Miettikääpä sitä.

e) Ne "mmmh, mutkumoku mmmh"- ulisijat, jotka jaksoivat lukea tähän asti, eivätkä purreet hampaitaan kiukusta poikki: onnittelut, hyvällä tuurilla teillä on vielä toivoa. Loput painukoot Siperiaan.

>Jani L. Su, 2014-03-23 04:38

Vastaa

Tämän kentän sisältö pidetään yksityisenä eikä sitä näytetä julkisesti.