Osio 5: Arkioppiminen

Tässä osiossa muodostat käsityksen arkioppimisesta (informaalioppiminen) ja opit havainnoimaan henkilökohtaista arkioppimista.

Sosiaalinen media oppimisen ja opetuksen välineenä -kurssi alkaa 1.4.2012. Kurssi on varattu Suomen Verkko-opisto -hankkeen jäsenille.

Sisältö ja materiaalit:

Sisältö Mitä on arkioppiminen? Missä arkioppimista tapahtuu? Miten arkioppiminen eroaa opetuksen kautta tapahtuvasta oppimisesta?
Materiaali Arkioppiminen
Suoritus Verkkokeskusteluun osallistuminen, hyväksytysti suoritetut tehtävät ja kokoava oppimistehtävä. Sekä tietysti se oppimispäiväkirja.
Yhteydenotot, lisätietoja koulutus[at]amk.fi, Sisältö ja harjoitukset PI, harjoituksia muokannut MR

Opiskelun eteneminen

Osiossa perehdyt oppimateriaaliin ja suoritat oppimistehtävät. (kts. Suoritus)

Tehtävät

Kokoava oppimistehtävä

Pohdi ja keskustele kurssin facebook-ryhmässä (Sosiaalinen media oppimisen ja opetuksen välineenä -kurssilaisten ryhmä) keskustelualueella (Keskustelut -välilehdellä) muiden kurssilaisten kanssa. Pohdi, kuinka suuri osa työssä tarvittavien taitojen oppimisesta on arkioppimista? Aloita keskustelu otsikolla: Osio 5. kokoava oppimistehtävä. Voit myös kommentoida muiden aloittamia pohdintoja. Tärkeintä on, että osallistut joko itse aloittamalla keskustelun tai kommentoimalla jonkun (joidenkin muiden) keskusteluita.

< Paluu