yle.fi


  • Tekstikoko + | -

opettaja.tv

Sisältö


Yleistä keskusteluaKeskustelun otsikot

Feeniks koulu ja romanit ? Feeniks sivut

Feeniks koulu ja romanit ? Feeniks sivut

Jälleen kerran romanidvd-pätkät opettajatv:stä katsottuani hivuttauduin feeniks-koulun sivuille. Ajatuksiin tuli taasen, että olisiko kyseinen koulu paras vaihtoehto monelle oppilaalle, myös romanioppilaalle. Koulun perusajatuksia on demokratia, opiskelu on vapaata mutta vastuu on opittava löytämään. Yle-teemalta Feeniks-koulun joskus ensimmäisen kerran bongasin ja nyt taas sivuille jouduin. Onkohan kellään käytännön kokemusta asiasta? Kyllä itse olen huomannut, että monelle valkoiselle ja romanille yläkoulu nykyisellään, ei ole paras vaihtoehto. Olisiko aika perustaa rinnalle muita vaihtoehtoja, varsinkaan jos erityisopetukseen tuleva lakimuutos ensi syksylle jostain syystä kariutuisi. Kurkatkaapa sivuille:

http://www.feeniks-koulu.fi/index_new.php?main=1&sub=0&lang=fi

Kommentit

Uusi Feeniks-koulu

Hei,

Kävin tässä läpi Feeniks-koulusta kertovia artikkeleita ja huomasin kommenttisi. Uskoisin että Feeniks-koulu tai vastaava vaihtoehto sopisi hyvinkin eri kulttuureista tuleville. Siellä kun ei pyritä kaikkia nuoria sovittamaan samaan muottiin.

Tänä keväänä 2012 Feeniks-koulu lähtee uudelleen liikkeelle, tällä kertaa verkkokoulun muodossa. Tarkoitus on kuitenkin järjestää myös kasvokkain tapaamisia mahdollisuuksien mukaan.

Feeniks-koulun sivuilta löytyy lisätietoa ja myös Facebook-ryhmään kannattaa liittyä.

https://www.facebook.com/groups/114566038597034/

Parhain terveisin,
Marko Koskinen
Feeniks-koulun perustaja

Kirjoita uusi kommentti

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
Alla olevien sanojen tarkoituksena on estää koneellinen roskapostitus. Pahoittelemme lisävaivaa.

YLE TeemaOpetushallitus

Opettaja.tv:n uutiskirje