Esittely
Ohjelmisto

Palaute

Arkisto

Kuvauspaikat

Lähetä kortti


 
HAKU YLEN WWW-SIVUILTA

PL 196
33101 TAMPERE

Tuottaja Pirkko Frank-Arkimies
pirkko.frank-arkimies@yle.fi

Kiitos Pohjantähden katsojat!

Pohjantähden alla –sarja on nyt päättynyt. Uudet ohjelmat on tehty ja nyt jo kaikki nähtykin. Viimeinen uusi ohjelmamme ”Puutarhanhoito on tärkeää” esitettiin vappuaattona. Arvoisat katsojat, seitsemän ja puolen vuoden yhteistyö kanssanne on päättynyt.

Pohjantähden alla –sarjan monia tärkeitä ohjelmia nähdään YLE TV2:n uusintoina ja myös YLE Teeman ohjelmistossa. Näin voimme vastata moniin toiveuusintapyyntöihin.

Olemme tallentaneet kahden vuosituhannen taitekohdassa suomalaista todellisuutta arjen näkökulmasta. Se on ollut tärkeä tehtävä, siitä jää merkit historiaan. Suomi ja suomalaisten elämänmuoto on tullut tutuksi monelta kantilta. Olemme yhdistäneet sadat tuhannet uskolliset katsojamme samalle nuotiolle joka sunnuntai. Olemme olleet ylpeitä ja iloisia, että juuri meidän ohjelmamme on voinut koota valtavan paljon katsojia vuodesta toiseen. Myös teiltä katsojilta saamamme palaute on ollut kannustavaa.

Ohjelmamme ovat lisänneet ymmärrystä suomalaisten kesken, ne ovat monesti nostaneet tunteita pintaan. Olemme kokeneet, että tiedonvälitystä on myös tunteiden välittäminen.

Kiitos teille yleisömme! On aika toivottaa näkemiin uusien ohjelmien parissa.

Pirkko Frank-Arkimies
Pohjantähden alla tuottaja
YLE Asiaohjelmat

Jos haluat lisää tietoa tähdistä, pääset
tästä Ursan sivuille.