Etusivu
Ohjelmat
Kuvauspäiväkirja
Visailut
Palaute
 
Kuva: YLE Kuvapalvelu
Aki Sirkesalo

Kuva: YLE Kuvapalvelu
Jiri Kuronen

Kuva: YLE Kuvapalvelu, Seppo Sarkkinen
Outi Popp

Aki Sirkesalo

Poppia kyydissä ohjelmaa isännöi Aki Sirkesalo, jonka juontajaura alkoi vuonna 1984 Rockradiossa. Trumpetisti Sirkesalo perusti vuonna 1986 Giddyups-yhtyeen, ja sen hajottua Sami Saaren, Veeti Kallion ja Sasu Moilasen kanssa a capella-yhtyeen Veeti and the Velvets. Vuonna 1995 ilmestynut soololevy Mielenrauhaa nosti Akin suomisoulin kärkikaartiin ja toi hänelle kaksi Emma-palkintoa. Vuonna 1996 ja 1997 Aki ja Sami juonsivat TV1:n musiikkisarjaa Groovymeisseli, ja nyt Sirkesalo panee itsensä likoon TV1:n Poppia kyydissä –sarjassa.

Jiri Kuronen

Akia ja artisteja komppaa pianisti Jiri Kuronen. Tämä Sibelius-Akatemian kasvatti on todellinen musiikin yleissäätäjä. Hän soittaa koskettimia mm. Olavi Uusivirran kokoonpanossa, opettaa Teatterikorkeakoulun musiikkiteatteriproduktioissa ja tekee musiikillista yhteistyötä mm. Mikko Leppilammen, Maria Ylipään, Heidi Heralan ja Paavo Kerosuon kanssa. Jiri vastaa ohjelmasarjassa kuultavien kappaleiden sovituksista.

Outi Popp

Poppia kyydissä -ohjelman on suunnitellut ja käsikirjoittaa Outi Popp. Outi Popp aloitti savottansa rokin parissa Rockradion Toivelevyjen juontajana, hän oli perustamassa maan ensimmäistä rokkikanavaa Radio Cityä 1985, ja julkaisi samana vuonna soololevynsä Astu siniseen huoneeseeni. Hän on kirjoittanut tv-sarjoja (mm. Akkulaturit, Laura Wou, Muisti palaa pohjaan), näytelmiä, kuunnelmia ja satuja. Vuonna 2002 Outi Popp julkaisi suomipoppia käsittelevän kirjan Poppologia, joka johti tv-sarjaan Poppia kyydissä. Hän on Seura-lehden monivuotinen kolumnisti ja yksi Helsingin Kaupunginteatterin syksyn 2004 revyyn ”Mulle kaikki heti” kirjoittajista.

Tuotanto yhteistyössä:

YLE Viikoittaisohjelmat

www.yle.fi (YLE info)
www.yle.fi/tv1/

Susamuru