Radiomafian sivuja ei enää päivitetä - Tervetuloa 13.1. alkaen YLEX:n nettisivuille www.ylex.fi!
 Radiomafia > Palaute > Palautteet 11-12/2002


Lue palautteita"Vuosisadan paljastus! Se Kauppisen poika soittaa jatkuvasti Coldplayta ja sanoo laulajan olevan millon Mika Myllylän millon kenenki näkönen. Mutta sitä se ei oo vielä paljastanut, että laulaja onkin Veli Kauppinen ite. Kuunnelkaa vaan, samentinpehmeää örinää..." (8.1.2003)

"Te aamujeni ilot, aamujeni auringot. Van Morrison lauloi, että radiolla on sielu, taisi olla oikeassa. Kaikki te jotka eetteriin itsestänne annatte, muotoilette sitä sielua joka hetki eteenpäin. Minä pidän kovasti teidän luomastanne mielen ja sielun maailmasta. Kiitos. Siellä viihtyy." (8.1.2003)

"Juhalahti voittanut karaokekisan? Ou mai kaad, osaako bulgarialainen massamurhaaja laulaa? Onnittelut voitosta. Tahtoo kuulla!
Ja pyydän kaverini puolesta anteeksi, hän kyllä tarkoitti sitä, mitä sanoi ulkonäöstäsi mutta bulgarialaiset massamurhaajat ovat minusta (ilmeisesti) söpöjä." (23.12.2002)

"Kuuntelin radiota tuossa 12 jälkeen ja siellä puhuu silloin aina semmonen jätkä, jonka ääni kuulostaa sopivasti jääkiekkoselostajalta. Sitten hän vielä sanoo Kylie Minogueta Kylli-tädiksi! Maailman gurujuontajien joukkoon on jälleen noussut uusi tähti." (19.12.2002)

"Mun kaverin mielestä Juhalahti näyttää bulgarialaiselta massamurhaajalta." (19.12.2002)

"Editoitte parhaita (?) paloja palautesivulle: "Tomi, oot niin hirveeen söpö!" tai "Olli olet ihana!" tai "Voi kun Peltsi näyttää taas aivan ihanalta." - Jos nämä ovat parhaasta päästä, niin pitäisiköhän toimittajien sittenkin ryhtyä itse kirjoittelemaan palautteita nimimerkeillä, jotta edes jokin laatu saavutettaisiin?" (19.12.2002)

"Tässä on jotain sairaalloisen väärin. Vannoin ja lupasin itselleni, etten koskaan ikinä kuuna kullan valkeana mouhoa, että onpa mukavaa kuunnella teitä vaikka on ihan muualla kuin Suomessa. Mutta nyt on myönnettävä, että taitaa olla mouhoamisen paikka. Mukavaa on kuunnella. Ainoa ongelma on se, että nukuttaa pirusti (niin kuin aina teitä kuunnellessa, johtuukohan vuorokauden ajasta vai teistä) ja pitää mennä nukkumaan. Pitäkää kivaa ja valtio pystyssä!
P.s. Mun veli pissas tänään mun syliin." (18.12.2002)

"Tsau! Pitääkö tosiaan näyttää joko Josh Hommelta tai Josh Grobanilta päästäkseen upteekkariksi Upteekkiin?" (17.12.2002)

"Minusta on älyttömän mukavvoo kuunella töissä ratiopeltoreilla Peltsii ja Juuussoo. Harmi vain ku oun ny saeraslomalla. No vaemon kans kuunellaan sitä kotona lasten kanssa sreteoista!" (15.12.2002)

"Juuuson ja Peltsin aamuohjelma on suunnattu kenties joillekin alle 10v. - ainakin sen verran kökköjä juttuja siellä viljellään. Voi kuulostaa tosi kalkkikselta, mutta Norppa jyrää!" (15.12.2002)

"Kiitos kiitos tästä mahtavasta dance-paukusta! Joka perjantai on juhlaa kun Mafia on päällä. Toivomuksena on, että heti alkuillasta jo kunnon jytkettä. Pusuja sinne!" (13.12.2002)

"Pyydän anteeksi palautteeni jättöajankohtaa, mutta en päässyt aikasemmin tänne... siitä 4.12 tehdystä piiitkästä lähetyksestä, pitkään harkittuani päädyin siihen että kehun teitä näin avoimesti. Viikon ainut vapaapäivä ei voisi antoisammin mennä! Kiitos siitä teille ja koko tiimille, etenkin naiselle... kiva ääni. Onnea kovasti ja jatkakaa hyvää työtä!" (13.12.2002)

"Tomi, oot niin hirveeen söpö! Sä oot myös tosi hassu. Sun ääntäs ja sun juttui on tosi kiva kuunnella." (11.12.2002)

"Älkää vain ottako pois Matti Puhtilan ohjelmaa sunnuntaiaamuisin klo 5-7!! Ennen aamulenkkiä tällainen vanhakin (48 v) nuortuu kunnon rytmimusaa kuullessaan!" (10.12.2002)

"Onnea teille, Juuuso ja Peltsi! Mutta on se niin väärin! Vihdoin sain eilen ostettua taskuradion, jotta voin yliopistolle kävellessä ja luentojen välillä kuunnella lähetystänne. Karmea totuus paljastui, kun astuin koulun ovesta sisään - radioni ei kuulu sisätiloissa! Ja tänään teistä olisi saanut nauttia 18:aan saakka! Kiitos silti mielettömän hyvästä aamuohjelmasta. Vielä vastakommentti alkuviikon oudot tavat -aiheeseen: Autossa istuessani itse kipristelen varpaita aina kun auto ohittaa valotolpan. Että ei se hampaiden kalistelu NIIN ihmeellistä ole..;)" (4.12.2002)

"Norppa, ääntäsi on ihana kuunnella, se laittaa polvet veteliksi... UUH!" (4.12.2002)

"Terppa! Kumpi upteekkareista saa enemmän fanipostia? Miten teistä on koulittu tuollaisia lingvistejä? Mitä tekisitte jos ette olisi radiotoimittajia? Kuunteletteko te toistenne lähetyksiä?" (4.12.2002)

"Siis herranjumala pojat. Ettekö te tiedä kuka on Kaija Saariaho?! Lukekaa lehtiä, olkaa hyvä. Kärsin välillä uskomattomasta yleissivistyksen puutteestanne, mutta silti kuuntelen teitä tänäänkin koko päivän. Jaksakaa!" (4.12.2002)

"Kiitos loistavalle Olavi Kiitolipalle (sille joka hahmottelee sivujenne horoskoopit) päivien piristyksestä! Saan nauraa aivoni puhki lukiessani nuita skooppeja. En muuten usko horoskooppeihin, mutta ne pitävät
- ainakin minun kohdallani - paikkaansa. Aivan loistavia! =D"
(2.12.2002)

"Heippis! Kun vein eka kerran poikaystäväni vanhempieni luo nehän tokaisivat heti, että onpas se Radiomafian Juuuson näköinen :) Sen jälkeen on Juuuso kummitellut mitä erikoisimmin, mm. olen nähnyt unta hänestä ynnä muuta outoa..." (2.12.2002)

"Mä en pure hampaita yhteen lyhtypylväiden kohdalla autossa ollessani, mutta varsinkin pienempänä kuvittelin aina, että meidän auto hyppää kaikkien pylväiden, liikennemerkkien ja aurauskeppien yli. Äsken kun kerroin siitä siskolleni, niin hän sanoi tehneensä ihan samalla lailla. Ehkä meidän auto hyppäsikin ihan oikeasti..."
(2.12.2002)

"Aamulla kuuntelin puolinukuksissa teidä showta (ihan hyvä, Radiomafian paras?!), niin huomasin, että DVD:tä ei lausuta diiviidii vaan deeveedee suomalaisittain. Englannissa kyllä kuulemma käytetään tuota diiviidii:tä. Tietenkin voittehan jatkaa sitä mallia jos arvelette että englantilaisia kuuntelijoita on enemmän kuin suomalaisia." (2.12.2002)

"Onkohan nuorennuslääke tepsinyt vähän liian hyvin? Vauvakuume vain pahenee, kun joutuu kuuntelemaan yltiösuloista jokellusta."
(26.11.2002)

"Kantrimusiikki on tosi hyvää ja kuuntelen sen joka maanantai. Teppo Nättilä on hyvä juontaja ja itse pidän kantria jo maailman parhaana musiikkina." (26.11.2002)

"Jos suoraan sanon, niin minua v*****aa, sillä harva se kerta kun satun työntämään teille palautetta niin ei, sitä ei koskaan julkaista. Kun sitten muutaman viikon kuluttua tulen lukemaan palautteita niin eiköhän h******i vieköön ole julkaistu JONKUN TOISEN palaute, joka on sisällöltään tismalleen sama. On se niin väärin... Argh."
(21.11.2002)

"There was a piece in Ooppera about studying in Manchester and how Salford is. I went to Salford university 1996-2000, had rocks thrown at me and I was nearly shot. Perhaps that's why I fell in love with Finland and moved here. Thank you for doing the article - It's good that people in Finland will understand better now and maybe they won't make the same mistake I did." (21.11.2002)

"Te halusitte negatiivista palautetta, joten saamanne pitää:
Mulla on ollut jo pitkään mielessä, että joku kerta kun näen jomman kumman teistä Tavastialla, niin tuun sanomaan, että "Anteeks, mutta sä näytät ihan siltä, että tiedät missä vessa on".
Ongelma onkin kun en ole törmänny teihin siellä (siis Tavastialla, ei vessassa), joten lopettakaa se takahuoneessa lymyäminen ja antakaa mun kysyy teiltä tietä vessaan!" (21.11.2002)

"Peltsi ja Juuuso! Kiitos, että te pahvit olette olemassa. Ilman teitä en heräisi ikinä ajoissa vaan nukkuisin vain tyytyväisenä Prinsessa Ruususen satavuotista unta... Mutta kun aamulla kelloradioni piippaa seitsämältä ja kuulen teidän äänenne on minun pakko herätä, sillä kukaan ei pysty nauramaan ja nukkumaan samanaikaisesti.
Kokeilkaa vaikka!" (20.11.2002)

"Negatiivista palautatetta Aamulle: Olette niin tukkaista sakkia, että kun katsoin webkuvaanne leikkasin koirani kaljuksi vihasta. Kun kuuntelen söytänne, korvani vuotavat vuolaasti verta. Syy tähän voi olla myös volumenupin. Mutta kuitenkin niin on. Kuuntelen huomenna earit päässä!" (20.11.2002)

"En ole juuri koskaan kuunnellut Upteekkia, mutta tämän viikon maanantaina tein sen. Se romautti maailmankuvaani täydellisesti. Olin siihen saakka elänyt luulossa, että Jani Juntusella olisi radioiden seksikkäin ääni ja että hän olisi ainoa himoa, kuumia aaltoja ja värähtelyjä aiheuttava radiopersoona. Mutta huomasin olevani väärässä." (19.11.2002)

"Tänä aamuna puhuitte herätyskellon soiton tulevan uniin. Mulle kävi jotain vastaavaa eilen aamulla. Herätyskelloni pärähdys on radion päälle napsahtaminen. Sitten minä jatkan uniani, joihin ilmestyvät Peltsi ja Juuuso.
Unessa olen Peltsin mukana lähtenyt luokkaretkelle (olen 26vee ja viimeisestä luokkaretkestä pian kymmenen vuotta!) Peltsi häpeää seuraani eikä myönnä Juuusolle olevansa minun seurassani. Ruokajonossa Peltsi sujuvasti haastattelee ohimennen jotain missiä ja edelleenkin välttelee seuraani...
Tällaisissa unissa nukuin pommiin - ei kivaa.
Miksi, Peltsi, häpeät minua? ;)" (19.11.2002)

"Juuuso ja Peltsi = Ren ja Stimpy." (15.11.2002)

"Kommentti kommentin kommentin antajalle: Elämä on muutakin kuin tykkäämistä ja osallistuminen muuhunkin kuin tykkäämiseen osoittaa mielestäni laajakatseisuutta ja arvojen omistamista." (14.11.2002)

"Voi poijjaat kun masentaa nuo viikonloppuaamut, kun ei kuule teidän pölöjiä juttuja. Noh, onneksi on vaihtoehtona Teletapit Kakkosella. Eiköhän se ole samalla tasolla ohjelmanne kanssa.
Ei vaiskaan, pistäkäähän pökköä pessään ja jatkakaa samaan malliin. Aivot kaappiin ja kalalle!" (12.11.2002)

"Eikö niitä lauluja voisi kuunnelluttaa loppuun asti, ettei aina aleta puhumaan sen laulun päälle, josta vielä tykkää! Koska jotkut voi nauhoittaa... Koska se on raivostuttavaa kun ei koskaan kuulu Mariskan Anteexi-biisiä loppuun kun aina aletaan pölpöttämään siihen päälle ja sitten se kuuluu vain siellä taustalla!" (12.11.2002)

"Kaide olet uskomattoman hyvä tyyppi ja juuri oikeanlainen persoona juontamaan Radiopuhelinta! Pysyt puolueettomana, mutta kuitenkin olet aina kansan asialla! Aiheet ovat loistavia ja saan itsekin joskus aivan uusia näkökulmia asioiden tarkasteluun.
Kiitos hyvästä ohjelmasta." (12.11.2002)

"Oli aivan mahtavaa herätä kun ensin ulkona näkyi metrikaupalla lunta ja radion avattuani kuulin Puuha-Peten ja Puten olevan teillä haastateltavina! Mahtava idea, pojat...
Myöhästyin kyllä töistä, mutta en voinut jättää sitä kuuntelematta. Kiitos! Nauroin koko ajan ihan kippurassa, vaikka arvostankin tätä handymaniä suuresti. Muuutenkaan aamu ei ole aamu ilman Juuusoa ja Peltsiä (tai kuka ikinä nyt siellä välillä onkaan tuuraamassa)!
Teette koko päivästä hyvän huonoilla jutuillanne! =)
Mitään muuta kanavaa en ikinä kuuntele. Mitä järkeä siinä nyt olisi, kun mikään ei voita Radiomafiaa. Merci." (11.11.2002)

"Heippa Luca! Mä en kestä kuunnella joka lauantai-ilta, kun flirttailet sen Mitä hittiä -tytsyn kanssa! Tämä johtuu vain ja ainoastaan mustasukkaisuudesta, koska olen rakastunut ääneesi.
Lopeta se. Heti!" (9.11.2002)

"Kommentti kommentin antajalle, joka ei tykkää ihailijapalautteesta: Ei tarvitse osallistua elämään jos ei tykkää." (6.11.2002)

"Asiallista rakentavaa palauteta teille tulee, mutta ei sitä julkaista. Myöntäkää jo, tärkeämpää julkaistavaa on se-ja-se on ihana ja ootte huippuja ja Olli ja Juuuso ja Peltsi sitä-ja-tätä." (5.11.2002)
Vast: Emmekä myönnä.
Nettitiimi

"Aargh, hermot menee! Miksi samat haastattelut tulee päivän aikana monta kertaa? Esim. Radiomafian Aamun vieraan haastattelu on tullut jo sata kertaa tänään...
Työpaikalla keskusradio, jonka kanavaa ei voi vaihtaa." (4.11.2002)
Vast: Radiomafian Aamun vieraiden haastattelut kestävät yhteensä viitisentoista minuuttia. Se mistä sinä puhut on päivän mittaan tulevaa muistutushenkistä kertausta, jonka kokonaiskesto on noin yksi (1) minuutti ja siitäkin haastattelun kertausta on harvemmin
yli puolet eli n. 30 sekuntia.
Kyseinen kertauspala tulee nelisen kertaa päivässä ohjelmissa Susanna/Tero Liete, Pressiklubi, Ooppera ja Upteekki.
En siis sanoisi, että "Aamun vieraan haastattelu on tullut jo sata kertaa tänään", kun näin ei ole.
Nettitiimi

"Mix te ette soita parempia biisejä?" (2.11.2002)

"Jep jee... Rakentava palaute siis tarkoittaa ylistävää teidän kannaltanne? Mua on nimittäin ärsyttänyt ihan sama homma kun tuota toistakin palautteen antajaa." (1.11.2002)
Vast: Rakentavaa ei ole henkilökohtaisuuksiin meno eikä esimerkiksi suoranainen v.....lu.
Sivun alaosassa on Palautearkiston valikko, josta pääsee tutustumaan kahden viime vuoden palautteisiin.
Nettitiimi

"Nyt tulee palautteesta palautetta! Jo on nimittäin aikoihin eletty, kun joka toisessa palautteessa käsitellään toimittajien ulkonäköä. Älytöntä.
Mutta koska latu on nyt avattu niin liityn tietysti joukkoon: Juuuso ja Peltsi eivät ole hyvännäköisiä/kauniita/komeita. Eivät hiuksensakaan. Ei ei ei ei ei. Anteeksi vaan. Julistan tämän universaaliksi totuudeksi. Ensi kerran nähtyäni totesin melkein ääneen, että onpas rum... anteeksi, ei-niin-nättejä poikia. Ei tarvitsekaan olla, varsinkin kun molempia on niin mukava kuunnella. Radiomafian Aamu on ainoa aamushow, jossa on älykkäät toimittajat. Pysyisivät vaan televisiosta poissa... Radiotoimittajan näkeminen elävänä on aina hirveä shokki, kun on äänen perusteella kuvitellut jotain aivan muuta.
Vain Leila ja Annukka olivat juuri sellaisia kuin olin kuvitellutkin eli ihania." (1.11.2002)

"Luin palautesivua ja luulenpa, että Juuuso on käynyt itse kirjoittamassa itselleen kehuja... Ja mitä Juuuson juttuihin tulee, niin valitettavasti niistä huomaa kaverin iän. Peltsin tarinoihin verrattuna niissä huomaa pienen lapsellisen vivahteen. Mutta näinhän se on
- elämä tuo kokemusta. Myös Juusolle." (1.11.2002)

"Tosi ärsyttävää kun tulee hyvääkin musiikkia!
Nyt just tuli Kentin Just Like Money ja satuin juuri saapumaan autolla perille ja jouduin siirtymään sisätiloihin kirjastoon, jossa ei radio soi. Harmittaa, suorastaan v.....aa kun jää hyvä biisi kesken.
Lähettäkää välillä pelkkää hiljaisuutta, niin voin poistua hyvillä mielin radion äärestä enkä joudu jättämään biisiä kesken." (31.10.2002)


Palautearkisto