Radiomafian sivuja ei enää päivitetä - Tervetuloa 13.1. alkaen YLEX:n nettisivuille www.ylex.fi!
 
Rautis 2002 Top 10

Upteekkarit esivalitsivat kaikista vuoden 2001 Upteekin Rautaisannoksista 20 kappaletta, joista sai äänestää yhtä suosikkiaan. Myös listan ulkopuolisia Rautiksia sai äänestää.

Vuosi sitten, Upteekin Rautis 2001 -äänestyksessä, kymmenen kärjessä oli yksinomaan Upteekkareiden esivalitsemia Rautaisannosbiisejä. Tänä vuonna kymmenen joukkoon nousi listan ulkopuolisista peräti kolme Rautista: Kornin, Lordin ja Kentin biisit. Lähellä tätä temppua olivat myös t.A.T.u. ja Queens of the Stone Age. Listan ulkopuolisista Rautiksista yhtä lukuunottamatta kaikki saivat ääniä.

Top 10 painottuu muuten jostain syystä selkeästi vuoden 2002 ensimmäisen puoliskon Rautaisannoksiin, eikä Upteekkareiden mielestä varsinaisia yllättäjiä listalla ole, joskin Filterin ja The Streetsin hyvät sijoitukset tuntuivat mukavalta!

Äänestäjiä oli tällä kertaa noin 1300. Yksittäisten kappaleiden saamia ääniä tai prosenttilukuja emme perinteisesti kerro, mutta sen verran voidaan paljastaa, että Velcran voitto oli suhteellisen ylivoimainen! Onnittelut!

RAUTIS 2002 -TULOKSET

1. Velcra: Big brother
2. Lord EST: Talvi
3. A: Nothing
4. Filter: Where do we go from here
5. The Streets: It's too late
6. Korn: Here to stay
7. The Motorhomes: The man
8. Lordi: Would you love a monsterman?
9. Kent: Dom andra
10. Fu Manchu: Separate kingdom