Ensi vuonna

Toivottavasti ralli pysyy Jyväskylässä minne se kuuluukin ja pääsee taas ensi vuonna nauttimaan maailman parhaasta rallista.

Jep

Olen samaa mieltä. Ralli oli mainio ja saatiin oikea voittajakin. En lähtisi vaihtamaan mistään hinnasta

Jepulis!!!

Ollaan myös samaa mieltä. Eihän sitä oo mitään järkeä siirtää Lahteen.

NÄIN ON!!!!!!!!

Jyskälä on ainut oikea paikka,mutta olen miettinyt,että onkos fia;lla sellaista sääntöä,että ainoastaan tietty % saa olla uusia pätkiä rallissa ja jos on,miten siirtäminen olisi käytännössä mahdollista???

Käsittääkseni pätkät

Käsittääkseni pätkät saa kaikki olla samoja kuin edellisenäkin vuonna. Sillä eihän tämän vuoden reittiin ole taidettu sen kummempia muutoksia tehdä kuin otettu mukaan tuo Vellipohjan ek, Parkkola poistettu ja Ouninpohja pilkottu. Toki jotain pikku muutoksia sit on...

Ehikki ja Jukojärvi

Ehikki ja Jukojärvi poistettiin.

Niinpäs olikin

Juu. Nuo pätkät unohtui. Mutta ei tänävuonna kyllä ollu myöskään Parkkolaa. Laivolahan ajoi viimevuonna autonsa suoraan katsomoon Parkkolassa. Johtuisiko siitä että ei ollut tänävuonna mukana?

Ensi vuonna

toivottavasti taas paikan päällä rallia katsomassa- ja mielellään Jyväskylässä!!!

Vaikka kaikki pätkät saa vaihtaa...

Näin vissiin on, vaikka ralli pysyisi samalla paikkakunnalla. Se on eriasia kannattaako se. Esimerkiksi Italian MM-ralli oli ennen San Remossa mutta nykyään Sardinian ralli. Kaikenlisäksi alustakin vaihtui asfaltista soraan. Ja rallin laatu yhdeksi MM-sarjan parhaista.

jyväskylässä edelleen

en todellakaan kannata rallin siirtoa lahteen, eikös se kuulu jyväskylään, keksikööt lahtelaiset jotain muuta jos välttämättä haluavat sinne jotain uutta, vaikka formularata...

toivottavasti ei tarvitsisi lähteä ensi vuonna lahteen turistiksi mutta minkäs me sille mahdetaan...

Ehdottomasti!

Ei ralli voi olla muualla kuin jyskälässä. Sitä on tehty jo niin pitkään, et sillä on vankka perinne ja historiallinen arvo.

Sen siirtäminen on sama kuin Oulusta tehtäis pääkaupunki!

Perjantaina 26.8. se sitten ratkea...

Käykääpä kuuntelemassa, millä mielin Jyväskylän kaupunginjohtaja Markku Andersson odottaa tuomiota...

» Ralliuutiset