Grönholm

Tulihan se voitto vihdoinkin ja loistavalla ajolla. Voittajasta ei ollut epäselvyyttä. Milläköhän autolla Marcus ensi vuonna voittaa? Ford?......

Tallipaikat

Veikkaan että Marcus ajaa ensikaudella Fordilla tai Mitsulla. Oma veikkaukseni kuitenkin on että tallipaikat menee seuraavasti:

Ford
Loeb
Märttin

Mitsubishi
Grönholm
P.Solberg

Skoda
Gardemeister
Hirvonen

Sitten lisäksi on näitä yksityistallin autoilla kurvailevia kuskeja ja jos nähdään uusi talli esim. Suzuki on vaikea sanoa ketkä siellä ajavat. Mahdollisesti Suzukin juniori porukoissa oleva Kosti Katajamäki?

Ja nämähän olivat vain omia veikkauksiani - saa nähdä kuinka ne toteutuvat.

Fordilla luultavasti unelma

Fordilla luultavasti unelma kaksikko:Grönholm
Loeb
Merkkimestaruus on sit jo ensikauden osalta jaettu:)

Ford

En usko että Ford yrittäisi palkata kahta (2) MM-sarjan nopeinta kuskia koska onnistumisten myötä voi tulla kinaa kuka saa voittaa sen mestaruuden. Toki olisihan se lähes ihanteellinen kaksikko Fordille kuin kannattajillekkin. Ford saisi melkovarmasti tuolla kaksikolla ainakin merkkimestaruuden. Mutta esim. nykyään Mitsu ja Skoda tuntuu vaan aika paljon heikommilta kuin esim. Ford. Toki vaikea sanoa miten ensikaudella käy, mutta mutta.

Eikä Märttin tai P.Solbergikaan ole huonoja kuskeja.

Fordille

Epäilen että Bosse menee Fordille. Mihis Zhoop on Subarun hukannu. Kyllä se ens vuonna kilpailee.

Grönholm

Eikös Ford ilmoittanut haluavansa Loebin ja Grönholmin? Tosin ei ole luultavasti ainut talli :) Kyllä Grönholmin kannattaa hyvään talliin pyrkiä: Ikää alkaa jo olemaan ja ura voikin pudota yhtä nopeasti kuin pörssikurssi.

Subaru

Eikun se unohtui...
Tokihan Subaru on varmasti yksi ensikauden vahvimpia tehdastalleja. Veikkaan ettei se Petter vaihda minnekkään vaan pysyy Subarulla. Vaikea kyllä sit sanoa et kuka tulis siihen kakkos kuskiksi. Tuo Atkinson ei oikein ole vakuuttanut. Varmasti vaikea valinta Subarun tiimille ja miksei myöskin Mikko Hirvonen olisi hyvä valinta tuohon paikalle. Mikko on ny kasvanut yhden kauden ja ajanut yksityistallin Fordilla ja nyt yhden kisan tehtaan Fordilla. Mikko on nuori ja suhteellisen nopea joten hän voisi olla melkein luonnollinen valinta Subarun toiseen autoon. Onhan tuo Atkinsonkin toki nuori, mutta nopeudesta en menisi sanomaan mitään.

Jos itse olisin Subarun tallipomo niin ottaisin kakkosautoa ajamaan jonkun nuoren suhteellisen varman ja nopean kuskin (esim. Mikko Hirvonen)

Grönholm Mitsulle?

Enpä usko että Grönholm menee Mitsulle. Rovanperäkin sanoi että auto ei ole mitään huippuluokkaa...

Mutta eipä Grönholmilla

Mutta eipä Grönholmilla ole paljoa mahdollisuuksia jos Subaru tai Ford ei palkkaa häntä...

Fordin kannalta Loeb ja Grönholm olisi varmasti kyllä ihanteelliset kuskit.

Nääh..

Toivon että Grönholm menisi vaikka pitkälle lomalle.. Ja jättäis kaiken kunnian pögötille.. Mitä sitä enää voittamaan toisille autoille mestaruuksia..Olisi mies itse mestaruus! *4ever loving Marcus&Peugeot* =)