Kimmo Tammisen Panoraama valittiin vuoden 2005 Rallikuvakisan voittajaksi

Panoraama Kuva: Kimmo Tamminen
"Huipputason rallikuva voittaja Marcus Grönholmista. Kuvan sommittelu ja elementit ovat ensiluokkaisen onnistuneita; auto oikeassa laidassa ja hurraava yleisö vasemmalla sekä kuvan rajaus ovat kerta kaikkiaan täydellisiä. Huippukuva!"

- tuomariston puheenjohtaja Marko Mäkinen

Jyväskylän MM-Rallin yhteydessä Radio Keski-Suomen Ralliradio järjesti jälleen rallikuva-kilpailun. Viimevuotiseen tapaan kilpailukuvia tuli valtava määrä – yhteensä reilu 1500, joista vajaa 1400 on nähtävillä myös täällä nettiyhteisössä.

Yhteisön jäsenet ovatkin kiitettävän ahkerasti äänestäneet ja kommentoineet kuvia, mutta tästä avusta huolimatta tuomaristolla on ollut varsin hikinen urakka poimia ne 50 parasta, jotka pääsevät palkinnoille.

Vielä vaikeampi tehtävä on ollut valita näiden finalistien joukosta kymmenen kärki - ja tietenkin se koko kilpailun ykkönen, vuoden 2005 rallikuvakisan voittaja.

Päätös on nyt kuitenkin tehty, ja mikäs sen mukavampaa kuin päästä julkistamaan voittaja samana päivänä, jolloin AKK Sports Oy on julkistanut oman uutisensa: MM-Ralli säilyy Jyväskylässä ainakin seuraavat kolme vuotta!