KISAPALKINNOISTA

Rallikuvakilpailun palkinnoista on tullut toimitukseen paljon kyselyjä. Voittajille, ja kaikille muillekin, tiedoksi, ettemme suinkaan ole unohtaneet teitä! Palkinnot tulevat varmasti oikeaan osoitteeseen mutta niiden toimitus viivästyy hieman inhimillisten syiden vuoksi.

Olkaa siis kärsivällisiä, saatte palkintonne syksyn aikana. Ensi vuoden rallipassit ja liput Himos-festivaaleille toimitetaan tietenkin myöhemmin, kunhan piletit saadaan painosta ulos.

Kiitos vielä kerran kaikille kilpailuun osallistuneille; olette upeita, kuvista nyt puhumattakaan!

Kilpailuhan oli jälleen kerran suuri menestys. Viimevuotiseen tapaan kilpailukuvia tuli valtava määrä – yhteensä reilu 1500, joista vajaa 1400 on nähtävillä myös täällä nettiyhteisössä.

Voittajaksi selviytyi tällä kertaa Kimmo Tamminen kuvallaan Panorama. Kimmo ja muut voittajat saavat siis palkintonsa tämän syksyn aikana, joten malttia, mukavaa postia on varmasti tulossa...;>

Ralliradiotiimin puolesta kirjasi
Sanna

Kisapalkinnot

Nii mites niiden nettiyhteisö palkintojen kanssa, että onko nekin tulossa syksyn aikana vai miten. En saanut siitä oikein selvää kun puhutaan vain kuvakisasta.

saamatta?

Hm, oliko jollakulla vielä palkintoja saamatta? Minulla oli se käsitys, että nyt viimeisetkin voittajat olivat jo tulleet palkituiksi.

Kiitoksia. Kuvakilpailun

Kiitoksia. Kuvakilpailun palkinnot ovat saapuneet ainakin itselleni :) Aktiivisuuskilpailun palkinnoista ei ole kuulunut, tosin jos joistain lipuista oli kyse niin ymmärrän täysin :)

Juu ei oo kuulunu

Mut tosin en tiedä mitä palkintona olikaan? Jos jotain lippuja oli ni ei varmaan tosiaan ole vielä tulleet. Odotellaan.

Aktiivisuuskisasta...

Nythän kaikki hokasivat, että YLE on solminut kolmivuotisen sopimuksen AKK:n kanssa Suomen MM-rallin radioinnista VALTAKUNNALLISESTI. Tarkempia yksityiskohtia Ralliradion toteutuksesta on luvassa tammi-helmikuussa. Nyt kun sopimus on allekirjoitettu, voin luvata, että aktiivisuuskisan parhaatkin kohta palkitaan. Tiedossa on mm. 2006 kisan pilettejä ynnä muuta asiaan liittyvää.

kuvakisa palkinnot

jokohan kilpailusta voitetut rallipassit on postitetltu?? itsellä ei ainakaan vielä ole näkynyt... ja kohta alkaa olee kiire..
ps. tarvii yrittää taas tänä vuonna jos vahingossa sattuis hyvän kuvan saamaan...:)

Rallirannekkeista on taas

Rallirannekkeista on taas palattu Rallipasseihin ;-). Mailaan voittajille yhteisön sisäisessä sähköpostissa toimintaohjeen passin lunastamiseksi.

T: Arvo Ralliradiosta