Kuuluvuudesta, lähetyksistä sekä muutama sana tiimistämme...

Niin, meidän isot pomot, Mikael ja Ville kävivät viime vuonna tsekkailemasa mestat ja ihastuivat ralliradion konseptiin niin että kuuluuvuusongelmia ei tänä vuonna pitäisi olla, tutut taajuudet 99,3 (jkl) ja 97,0 (pihtipudas) paukuttavat ralliradiota koko viikonlopun ajan. Radiot latinkiin jotta virran saanti ei ole kuuluvuuden esteenä :)

Tuossa aiemmin on ollut puhetta myös valtakunnallisuudesta, se on merkittävä uudistus ja pistää erityistä säpinää toimitukseemme.
Valtakunnan lähetysajat näet täältä.

Muistakaa myös valtakunnallinen ralliautoiluilta tiistaina 15.8.06 kl. 18.03 alkaen.

Keski-Suomessa liikkuvat pääsevät Ralliradion tunnelmaan jo torstaina shakedownin merkeissä, lähetystä 9-11 jolloin ralliradion väki viimeistään virittyy samalle aaltopituudelle rallin kanssa :)

Tiimistämme sen verran että Vanhasen Eki pääsee vuosien tauon jälkeen katsomaan kilpaa ajavia ralliautoja, joten Eki ei ole enää ralliradion vahvuudessa. Sen verran kova jätkä (Eki) on kuitenkin kyseessä että asiantuntijaksi studioon on hommattu huippukartturi Kai Lindström, isot kengät vaativat täytettä ja uskomme että Kaitsu omalla ammattitaidollaan on erinomainen lisä joukkoomme. Terveisiä vaan Ekille kyllä me sinua kaipaamme :)
Lisäksi Radiourheilusta tulee kaksi vahvistusta joukkoomme Jouko Vuolle studioon ja reitille sekä Lievemaan kanssa Killereitä selostamaan Jussi Eskola.

Muuten poppoo on "vanha" tuttu, Paviljongin studiossa nenä kiinni tulosmonitorissa ovat Sanna Pirkkalainen, Juha "Peltsi" Peltoperä, Tony Melville ja allekirjoittanut sekä aiemmin mainostetut Lindström ja Vuolle.
Majakka ja perävaunu seikkailevat jälleen huoltoalueella ja raportoivat kaikki tarpeelliset ja tarpeettomatkin asiat.

Reitillä pää kolmantena jalkana juoksevat Turpeinen, Lievemaa ja Eskola.

Tässä "ajatuksen" virtaa ennen ensimmäistä loman jälkeistä yöradiota.

Kirjottelen tänne aina kun muistan/jaksan/löydän näppäimet koneesta.

Marko Miettinen

Syksyä

Tervetuloa lomalta tänne sorvin ääreen taasen...!

*TUIJA*
blogit.yle.fi/tuijataallahei