teknofiileille - kokemuksenne kuvien mobiilijulkaisusta?

Kolsi tuossa kyseli, miten kuvat saisi kännykästä siirtymään tänne kuvakilpailusaitille. Tällä hetkellä tilanne on sellainen, että kuvien julkaisu on tehtävä selaimella kuvanjulkaisulomakkeella.

Onko täällä paljon ahkeria mobiilibloggaajia? Asensin juuri N70-kännykkääni ShoZu - ohjelmiston, jossa pitäisi voiman julkaista kuvia ja videoita Flickr-kuva-albumiin, YouTubeen ynnä muutamiin muihin nettipalveluihin. Toinen vastaavan tapainen, kotimainen innovaatio, on Merkitys / Meaning -softa, joka lisää paikkatietoa kuvan yhteyteen.

Jos näitä palveluja käyttäviä on useampiakin, niin mikä ettei voitaisi laittaa niitäkin linkkejä jakoon rallifanaatikkojen selattavaksi. Huomatkaa kuitenkin, että Ralliradiotiimi ei pysty tarjoamaan käyttäjätukea kyseisten palvelujen käyttöön.

Kuvakilpailuun tarkoitetut kuvat on tietenkin julkaistava tähän ralligalleriaan. Mutta jos olette noita kyseisiä tai muita mobiili-mediajulkaisu-työkaluja kokeilleet, kertokaa ihmeessä kokemuksistanne,toivoo nimim. tiedonjanoinen.