Blogi: Tuija_YLE

Ralliradion videoblogi tilattavissa iTunesiin tms. videopodcastina

Ralliradion videoblogi näyttää tunnelmia ralliradion tekemisestä. Videoita voi katsoa suoraan netistä flash-videona tai mp4-formaatissa tai päivityksen voi tilata RSS-syötteenä tai iTunesin videopodcastina.

Ryhdy reportteriksi!

Etsitään videokirjeenvaihtajia - lue lisää tästä ketjusta: Etsintäkuulutus: etsitään videokirjeenvaihtajia, joilla multimediakännykkä

Kilpailua pukkaa

On taasen sunnuntai, mutta älkää jättäkö kameraa naulaan rallikaupungissa kulkeissanne. Perinteiseen kuvakisaan on tullut hienoja otoksia - onko niiden joukossa jo voittaja, vai lepääkö vuoden loistonäppäys vielä juuri sinun muistikortillasi?

Valokuvakisan etenemistä odotellessa voi kilvoitella rallitietämyksessä - mikefun on pannut pystyyn kisan täällä.

Palaute oli harvinaisen selvää

Perjantain aikana yhteisössä käytiin kiivasta keskustelua ralliradion tämänvuotisesta toteutuksesta ks. ketjut » Mitä halavatun pelleilyä tää nyt oikein on???????, » ADRESSI!!!!! Nimiä/nimimerkkejä tähän alle et saadaan ralliradio takas eikä mitään taimenenmätiä.....YLE nyt toimintaa! ja » Olisiko jo aika. Vastauksia palautteeseen: marikapaaso: » Kiitos palautteesta ja sannapee » Huh-huh!.

teknofiileille - kokemuksenne kuvien mobiilijulkaisusta?

Kolsi tuossa kyseli, miten kuvat saisi kännykästä siirtymään tänne kuvakilpailusaitille. Tällä hetkellä tilanne on sellainen, että kuvien julkaisu on tehtävä selaimella kuvanjulkaisulomakkeella.

Onko täällä paljon ahkeria mobiilibloggaajia? Asensin juuri N70-kännykkääni ShoZu - ohjelmiston, jossa pitäisi voiman julkaista kuvia ja videoita Flickr-kuva-albumiin, YouTubeen ynnä muutamiin muihin nettipalveluihin. Toinen vastaavan tapainen, kotimainen innovaatio, on Merkitys / Meaning -softa, joka lisää paikkatietoa kuvan yhteyteen.

Ralliradiosta valtakunnallinen

Tästä syksystä lähtien Jyväskylän MM-Rallin tunnelmia välitetään valtakunnallisesti radio Suomen taajuuksilla.

Rallin MM-sarjan Suomen osakilpailu järjestetään Jyväskylässä 17.–20.8.2006.

Vinkki Kuningaskuluttajan palstasta

Hup heijaa! Nyt kun rallin seuraavien vuosien kohtalo on onnellisesti ratkennut ja järjestyksessään toisen digikuvakisan huippulaatuinen anti on katsottu ja kommentoitu, lienee aika havahtua, että on muutakin elämää. Tuli nimittäin mieleen vinkata, että näillä ralliradio-yhteisöön ottamillanne tunnuksilla pääsette paitsi kommentoimaan Demoverkon yhtyeitä, myös keskustelemaan Kuningaskuluttajan palstoille. Ajankohtaisia aiheita, joista tällä porukalla saattaisi olla tietoa, ovat mm. Autokauppa + asiakasedut, peruminen?, Kehittymätön taulu- tv ja Tietokonepelien virheelliset laitteistovaatimukset

Ralleja nämäkin!

Kylläpä harmitti nyt katsoa ralliradiotiimin debriefing-session hyväntuulisia kuvia, kun itse piti hypätä junaan heti urakan päätyttyä. No, ensi vuonna ymmärtää ajastaa urakan jälkihoidonkin.

Mutta sitä minä vaan tulin tänne kertomaan, että huomatkaa, että vaikka kuvien äänestysaikaa siis tuomariston läkähtymisen estämiseksi on jatkettukin, aktiivisuuspisteiden tilanne katsotaan ja laskeminen lopetetaan ennalta ilmoitetusti 15.8. maanantaiaamuna. Näin siksi, että haluamme olla reiluja niitä kohtaan, jotka tämän viikon aikana sunnuntain jälkeen ovat olleet aktiivisia.

Väliaikatietoa nettikuvakisasta

Kilpailukuvien jättöaika päättyi siis tänään klo 16.00, mutta senkin jälkeen tänne ilmestyy vielä muutamia kuvia sähköpostilaatikosta, jahka Marika niitä saa purettua.

Teimme myös hiukan selvennystä monia hämmentäneeseen kategoriajakoon. Nyt kaikki yleisön lähettämät Ralliin 2005 liittyvät kuvat löytyvät yhdestä kisakuvakategoriasta. Lisäksi jo edellisvuotisia ralleja ansiokkaasi dokumentoineen Jurin kuvia löytyy tunnelmakuvakategoriasta, edellisvuotisia kilpailukuvia Historia-kategoriasta ja ralliradiotoimituksen ottamia kuvia omasta kategoriastaan.

» Kuvagalleriat

Kuvien äänestys ja kommentointi jatkuu siis nyt maanantaiaamuun 15.8. klo 9.00 asti. Eniten pisteitä - TOP 5 -lista on muuten nyt otsikoitu asianmukaisemmin - kyseessähän on siis Korkeimman pistekeskiarvon saaneet kuvat, ja lista elää sen mukaan, miten äänestys etenee. Tuomariston huomiota parhaisiin kuviin kannattaa kiinnittäämyös tässä auta tuomaristoa -ketjussa.

Jos et ole aiemmin niin tehnyt, niin vielä ehdit myös antaa tiimille palautetta ralliradion tämänvuotisen toteutuksen onnistumisesta. Palautteita on julkaistu mm. ketjuissa

Napakumipuku rules!

Tämä on niin tätä. Postmoderni feministi minussa parahtaa huomatessaan, miten päivä toisensa jälkeen eniten kommentteja kirvoittavat nuo kumipukukuvat. Olen pohtinut, miksi, pääsemättä lähelle lopullista oivallusta. Auttakaa, viisaammat!

Onhan kumipuku toki kätevä suoja-asu, kun likaisista autoista rapa roiskuu. Ja työasujen vaatehuolto on helppoa, kun marssitetaan pr-henkilöt autopesulaan ja säädetään päälle kevyt pikapesu ja vahaus. Taas kelpaa kiiltää kilpaa autojen kanssa.

Eilen illalla Ralliradio-Sannan kanssa päätettiin, että Arvon on hommattava ensi vuonna kaikille ralliradiotiimiläisille omat pvc-puvut. Muuten ei kyllä tule mitään. Peltoperä mietti jo huolissaan, millaista salaattidiettiä se mahtaa edellyttää, mutta eiköhän sitä vuodessa ehdi löytyä itse kullekin oman kokoinen kumivormu.

Syndicate content