Ralliradion käynnistys?

Eli tietääkö joku monelta tänään tortaina 17.8 nettiradio alkaa kuulua?

Mielestäni aloittavat 9.00,

Mielestäni aloittavat 9.00, Testi EK:n aikaan.

Netissä rallattaa!

Aamun shakedown on vedetty ja fiilis on mahtava, hyvä tästä tulee! Varsinaisesti homma pyörähtää käyntiin tänään torstaina klo 19.03, kun Ralliradio aloittaa Killerin erikoiskokeelta. Tuolloin lähetys on kuultavissa myös netissä, joten malttakaa vielä hetki...

Nettikuuntelusta sen verran, että tekijänoikeudellisista syistä nettiradiosta kuuluu Ralliradion puheosuudet eli musiikkia ei internetin välityksellä kuule. Älkää siis säikähtäkö nettiradion hiljaisuutta, vaan olkaa kärsivällisiä, kyllä siellä alkaa kieli pian laulamaan!

Näillä eväillä kohti kisaa, jännittää...;>
Sanna

Tekijänoikeudet.

On se kumma että tekijänoikeus korvauksia joutuu maksamaan ns. tuplasti. Ensin maksetaan radiolähetyksestä ja sit kun sama lähetetään netissä niin siintäkin pitäis maksaa. Tää ei ole muuta kuin rahastusta, järjen kanssa sillä ei ole mitään tekoa.
Valitettavasti vain olettamikseni on että tämä pätkiminen latistaa nettiradion kuuntelemisen nautintoa. Siinä ei pysy ns. fiilis samalla tasolla kun tulee niitä mykkä hetkiä.

Shakedown tulokset?

Eli onko missään julkaistu shakedown:in tuloksia??

Netissä rallattaa jo!

Tarkennukseksi Sannan vastaukseen, että itse asiassa nettikuuntelu toimii jo, vaikka varsinainen Ralliradio starttaakin vasta tänään torstaina klo 19 uutisten jälkeen.

Eli ei muuta kuin napit kaakkoon ja kuuntelemaan! Valitettavasti tosin sinne väliin tulee niitä luovia taukoja, mutta ei voi mittään.